Cătălin Botezatu are o nouă iubită. Cine e blonda cu care s-a sărutat de Revelion

Cătălin Botezatu a avut parte de o petrecere de Revelion fabuloasă în Dubai. Potrivit ciao.ro, designerul s-a hârjonit cu o blondă frumoasă și n-ar fi exclus ca între cei doi să fie o relație. Tânăra este de origine poloneză și este stabilită de mulți ani în Statele Unite ale Americii. Se pare că blonda l-a cucerit pe Bote, dovadă fiind și imaginea de mai jos, publicată de designer.

Am făcut Revelionul la cea mai înaltă piscină din lume, la etajul 75 dintr-un zgârie nor, al hotelului SLS Dubai. Care are infinity pool și cel mai frumos view peste oraș. De unde s-au putut vedea toate focurile de artificii, de fapt, cele mai frumoase. M-am distrat până la 4 dimineață, a cântat Gipsy Kings. Am fost fericiți că am putut să vedem totul fără să ne înghesuim, mă refer aici la superbul foc de artificii. Brățările VIP pe care le-am avut ne-au permis să ne putem plimba în toate spațiile frumos amenajate de acolo. Am fost la renumitul club Privilege, a fost un Revelion superb.

Am fost apoi la Billionaire, celebrul club al lui Flavio Briatore, renumit pentru party-uri și programul de cabaret. Au curs valuri de șampanie, am ieșit în fiecare seară cât am stat în Dubai. Am mulți prieteni aici”, a mărturisit Cătălin Botezatu pentru sursa citată.

Citește și  Adda, la un pas să fie bătută de un coleg de breaslă

Botezatu și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de modă Venus, condusă de Zina Dumitrescu. În anul următor, a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului în Europa.

A urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut ca profesor pe celebrul Gianni Versace, care și-a lăsat amprenta pe multe din viitoarele sale creații. Creatorul italian l-a ales să lucreze timp de șase luni în celebrele Ateliere Versace de la Milano. La scurt timp după reîntoarcerea în țară, Cătălin Botezatu a devenit director de stil al casei de modă Europa din București, după care și-a înființat propria casă de modă, Delphi.

Și-a deschis prima casă de modă în țară în 1996 și a lansat numeroase colecții: Egiptyon, Budha Bar, Angels, Ameno, Wiches, Bizantium, Barbarian, Kyoto, Chicago sau J.O. În cadrul fiecărei colecții spectacolul a fost întotdeauna complet: creații de calitate, regie, multă muzică bună, selectată cu gust și fantezie, și desigur, culoare.