Cătălin Botezatu și-a pregătit terenul. Construiește un hotel boutique pe care vrea să-l conducă

Și pentru că a făcut bani cât să nu mai muncească niciodată, Bote spune că ar vrea să rămână în Bali, un loc de poveste.

Plănuiește din ce în ce mai mult plecarea din România

Creatorul de modă susține că este tot mai aproape de momentul în care trebuie să-și împlinească un vis: vrea să plece într-unul dintre paradisurile lumii.

Acolo urmează să deschidă un hotel boutique pe care vrea să-l conducă personal. Nu se știe însă dacă acest lucru se va întâmpla la anul, peste zece ani sau mai târziu, însă hotărârea e luată și nu mai e cale de întoarcere.

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali. Am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă.

Citește și  Carmen de la Sălciua a avut parte de o cerere în căsătorie ca în povești. Ce le-a spus fanilor

Bine, nu știu când. Aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul. Poate să fie peste 10 ani”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Investiție în Dubai

Pe de altă parte, Bote a făcut și o investiție în Dubai, pentru că adoră să stea în orașul miliardarilor. El a cumpărat un apartament pe care îl va folosi pentru perioadele în care se află în locația respectivă, în vacanță și, e posibil, și în interes de serviciu.

„Este la etajul 54, are un view (vedere n.r) către ocean, dar și partea de oraș. La ultimul etaj e o grădină tropicală superbă, unde plouă, unde sunt păsări care zboară, sunt piscine artificiale, magazine, săli de evenimente, aș putea spune că următoarea prezentare o fac la mine acasă.”, a mărtutisit Cătălin Botezatu la Antena Stars.

Citește și  Abi Talent e cel mai fericit bărbat. Unde își plimbă iubita "Regele României"

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata