26 27

Cătălin Scărlătescu rupe tăcerea! A confirmat că s-a despărțit de Doina Teodoru: ”Nici nu i-am zis pa!”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au fost printre preferații publicului pentru câștigarea premiului cel mare de la America Express. 

Doar că cei doi nu au reușit să ia marele premiu, clasându-se doar pe locul trei.

Cătălin Scărlătescu a fost prezent în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar, unde a oferit detalii în premieră despre separarea de actriță.

Cei doi au luat o pauză, imediat după întoarcerea din America Latină, apoi și-a văzut fiecare de treaba lui.

„Am ajuns acasă și nici nu i-am zis pa! Am luat geanta și am plecat, direct în Vamă. Trei zile am stat în Vama Veche, după care m-am dus în Deltă, singur. Mi-am luat barca și mi-am întins doar bețele. N-am aruncat la pește. Am pus bețele pe poziție și am stat. 

Voiam doar să stau. A fost crunt rău de tot. Cazările alea… Restul a fost superb. Jocurile alea fantastice, ia-mă, nene, faptul că am reușit să învăț spaniolă a fost ceva fantastic pentru mine. Pot să dorm la minus 20 de grade, dar dă-mi apă caldă și prosop”, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Citește și  Bebeto nu vrea să audă de Reghecampf. Anamaria Prodan vorbește zilnic cu fostul soț. Oare Caciuc știe?

Unde e plecat fiecare?

După revenirea în țară, Doina a mers la munte și la bulgari, în timp ce Scărlătescu a vrut să stea singur în Deltă.

„Doina a plecat la munte și în Bulgaria. A fost mai mult de o săptămână. Noi eram deja despărțiți. Nu știu, era o chestie… Ce tensiune, nene? Toată presiunea era acolo.

Când ne-am întors acasă, ne-a bufnit râsul și ne-am văzut de viață în continuare. Eu nu sunt genul care mă cert. Mie când nu îmi convine ceva, mă întorc și plec.

N-am avut niciodată sentimentul de gelozie. Nu pot să înțeleg cum unii oameni acum se iubesc de sunt leșinați, și dintr-odată încep să se urască. La fel, când o faci pe aia în toate felurile, n-o iubeai? Nu-i înțeleg pe ăștia. Eu nu pot să urăsc. Când nu-mi place ceva, m-am întors și am fugit”, a declarat Cătălin Scărlătescu, despre relația cu Doina Teodoru.

Citește și  Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Cum arată inelul de logodnă + Primele declarații despre nuntă

Chef-ul de la Antena 1 a vorbit și despre experiența trăită în America Express, aceasta a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut faptul că a reușit să vorbească spaniolă!