Cătălina Grama Jojo are probleme de sănătate. Ce se întâmplă cu artista

Totul a început atunci când aceasta nu s-a mai putut mișca timp de două săptămâni. Situația s-a mai îmbunătățit, dar artista are mare grijă de sănătatea sa.

„Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr”

“Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum.

Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa, pentru că o tot duceam pe Zora numai pe brațul drept, pentru că era brațul meu puternic.

Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult. Când ai doi copii, îi iei în brațe. Cele care sunt mămici știu exact”, a declarat, Cătălina pentru Impact.

Este foarte atentă la alimentație

Pentru că orice kilogram în plus este o problemă pentru ea, are mare grijă la alimentație, pentru a nu pune kilograme în plus. “Dietă nu țin. Eu am început meseria asta la 14 ani și jumătate. Am trecut prin nenumărate diete și tot felul de regimuri din astea de menținere, slăbit.

Nu mai, acum sunt într-un sistem în care așa trăiesc, mănânc cât pot eu de sănătos. Dacă încalc regula, pentru că o încalc de foarte multe ori, după, încerc să am o săptămână mai clean și să reintru în sistemul acela. (…)

Nu fac nimic mai mult față de ceea ce fac colegele mele. Practic le zic și tuturor prietenilor noștri care duc vieți absolut normale și obișnuite că asta vine cumva cu jobul. Este parte din jobul nostru să ne păstrăm o structură armonioasă și să arătăm bine”, a adăugat ea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata