Cătălina Ponor a dat vestea minunată. Se mărește familia

Pe contul de socializare, Cătălina Ponor a postat câteva fotografii cu soțul ei, dar și una în care apare pentru prima dată însărcinată și le-a mulțumit tuturor pentru urări.

Acum am primit cel mai frumos și prețios cadou

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila….

iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou? Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! ?? #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a transmis Ponor.

S-a căsătorit în iunie

Cătălina și Bogdan și-au unit destinele în luna iunie și au preferat un eveniment restrâns, unde i-au avut alături pe cei mai buni prieteni și familia. „18.06.2022…

Citește și  Pentru prima dată în istoria omenirii, un papă încalcă protocolul. Suveranul Pontif a mers la Ambasada Rusiei de la Vatican

O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi.

De azi, până la final, mereu împreună!”, a mărturisit atunci Cătălina Ponor pe rețeaua de socializare. Actualul soț al Cătălinei este fostul partener de viață al celebrei cântărețe Julia Jianu.