Cătălina Ponor a dat vestea minunată. Se mărește familia

Pe contul de socializare, Cătălina Ponor a postat câteva fotografii cu soțul ei, dar și una în care apare pentru prima dată însărcinată și le-a mulțumit tuturor pentru urări.

Acum am primit cel mai frumos și prețios cadou

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila….

iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou? Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! ?? #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a transmis Ponor.

S-a căsătorit în iunie

Cătălina și Bogdan și-au unit destinele în luna iunie și au preferat un eveniment restrâns, unde i-au avut alături pe cei mai buni prieteni și familia. „18.06.2022…

O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi.

De azi, până la final, mereu împreună!”, a mărturisit atunci Cătălina Ponor pe rețeaua de socializare. Actualul soț al Cătălinei este fostul partener de viață al celebrei cântărețe Julia Jianu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata