Câți bani cerea Georgiana Naghel să-i „toarne” pe frații Tate. Cum îi lucra pe la spate pe milionari

Arestarea fraților Tate a făcut înconjurul lumii, iar presa internațională vorbește tot mai mult despre cazul celor doi bărbați acuzați de lucruri extre de grave. Aceștia au trăit pe picior mare, doar la petreceri luxoase, femei sculptate, mașini scumpe și excursii de lux. Rețeaua pe care au descoperit-o anchetatorii avea și o reprezentantă în România. Georgiana Naghel le-a fost asistentă o perioadă lungă. Aceasta făcea un soi de muncă de secretariat pentru Andrew și Tristan Tate.

Potrivit spynews.ro, Georgiana Naghel știa bine cum să facă tot ce trebuie pentru a face bani. În schimbul unor sume de 200 de euro, bruneta accepta să divulge informații personale despre Andrew și Tristan Tate: cu cine se văd cei doi, unde, ce femei sunt în jurul lor, dar și cum reușesc să facă bani cu căruța.

Tânăra a contactat un jurnalist pe o rețea de socializare și ar fi început să divulge secrete, în schimbul banilor. De precizat că Georgiana Naghel a fost arestată alături de frații Andrew și Tristan și fosta polițistă Luana Radu, de la Poliția Capitalei. Cele două femei sunt supranumite „îngerii lui Tate”.

Citește și  Oana Roman tună și fulgeră, după ce a primit factura a Enel. A luat foc când a văzut ce scrie

Ce spun autoritățile

„La data de 29.12.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy). Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori.Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat.

Citește și  Vestea zilei despre fiica preotului Nicolae Dima. Ce se întâmplă acum cu fetița, la două luni de la operația pe creier

Cu privire la infracțiunea de viol s-a reținut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată a fost constrânsă, în două ocazii diferite, de un suspect prin exercitarea de violențe fizice și presiuni psihologice să întrețină relații sexuale.La sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, 4 persoane despre care există bănuiala rezonabilă că sunt implicate în activitatea infracțională. În urma audierilor, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de cele 4 persoane.La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și Serviciului pentru Combaterea Traficului de Persoane, precum și jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.