Câți bani dă Irinel Columbeanu lunar pe mâncare

A fost unul dintre marii afaceriști ai României, dar acum se descurcă ca un om de rând. Cât cheltuie Irinel Columbeanu lunar pe mâncare.

Își gătește singur și își conduce mașina. Cât cheltuie Irinel Columbeanu pe mâncare.

Câți bani dă Irinel Columbeanu lunar pe mâncare

Invitat la Kanal D, Irinel Columbeanu a făcut destăinuri privind modul în care trăiește, dar a vorbit și despre fosta sa soție, Monica Gabor. Acesta a mărturisit că nu e chiar sărac pământului cum vor unii jurnaliști să-l scoată. Pe de altă parte, nici nu suferă că nu mai are banii de altădată, pentru că a mai scăpat de probleme.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit. Fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție”, a spus afaceristul.

Monica Gabor nu s-a măritat nici acum

Întrebat dacă fosta sa soție îl va ajuta, aceasta a spus că nu acceptă să fie ea colacul său de salvare. În plus, acesta a recunoscut că cei doi se înțeleg foarte bine și că Monica nu s-a căsătorit nici acum cu iubitul său chinez. ”Monica Gabor nu este căsătorită cu cine ați spus dumneavoastră.

Căsătorită sau nu, nu m-am gândit la necesitatea unui colac de salvare de sex feminin. Monica cred că m-a iubit, am știut că au fost niște probleme pe care le-a avut în trecut și sfatul meu, înainte de nuntă, a fost să nu îmi spună numai mie despre aceste probleme și să le comunice și presei. Când am cunoscut-o avea peste 18 ani, în ceea ce privește cheltuielile ele au fost cu mult depășite de valoarea clipelor petrecute împreună” , a menționat afaceristul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.