26 27

Câți bani primește Brigitte Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1

La sfârșitul lunii august, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă au început reality-show-ul la Antena 1. Câți bani primește Brigitte Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1.

Au acceptat să fie filmați fără să stea prea mult pe gânduri. Câți bani primește Briggite Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1.

Câți bani primește Brigitte Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1

De dimineața până seara, cu bune și cu rele, sunt filmați zilnic. Câți bani primește Brigitte Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1? 5000 de euro pe lună. Nu au primit cât au vrut, însă sunt cât de cât mulțumiți pentru că le intră lunar bani în cont. Mai ales că a mai existat un reality show, cu Anamaria Prodan, care a primit 150.000 de euro pentru același sezon. Brigitte și Florin s-au cunoscut la emisiunea Ferma și au format mult timp un cuplu controversat, dar plăcut publicului.

brigitte si robert

Banii sunt gestionați de Brigitte

Sursele spun că banii care intră de la Antena 1 sunt gestionați de către Brigitte. Pe de altă parte, cei doi protagoniști ai show-ului uită câteodată că sunt filmați non stop, așa că fanii sunt la curent cu toată viața lor, cu bune și cu rele.  „Familia noastră e o familie ca toate celelalte familii, doar că în familia noastră totul se întâmplă cu pasiune. Ne iubim cu pasiune, ne certăm cu pasiune, ne împăcăm cu pasiune. Așa suntem noi, punem tot sufletul în tot ceea ce facem”, a declarat Brigitte Pastramă înainte de începerea emisiunii.

Citește și  Anamaria Prodan, încă o lovitură pentru Reghecampf. Iată ce urmează să facă în scurt timp

I-a asigurat fiului o casă

După scandalul cu fiul său, Robert, Brigitte Sfăt a îngropat securea trecutului și a acceptat să-și ajute fiul. În aceste condiții, ea și Florin au hotărât ca băiatul să se mute în casa mamei acestuia. Acesta stă în aceeași curte cu mama lui Florin, dar în case diferite, astfel că poate să dea drumul la muzică așa cum își dorește, fără să deranjeze pe nimeni. Pentru că mama tot mamă rămâne, Brigitte l-a ajutat pe Robert și cu bagajele.