26 27

Caz șocant. Un bebeluş a murit în maşina bunicii. Ce a putut să facă femeia

Caz șocant în Statele Unite. O bunică de 65 de ani și-a uitat nepotul pe banchetă, în mașină, toată ziua!

Evenimentul a șocat pe toată lumea, mai ales după ce, în urmă cu jumătate de an, femeia a fost neglijent cu un alt nepot care s-a înecat într-un iaz la vârsta de 16 luni, în timp ce era nesupravegheat deşi trebuia să fie tot în grija femeii, conform Daily Mail.

Uriel Schock a murit pe bancheta din spate a unui SUV, după ce a fost lăsată nesupravegheată de bunica ei Tracey Nix, în Florida, pe 22 noiembrie.

După moartea lui Ezra, Kaila și partenerul ei Drew Schock nu au mai vrut să o lase pe bunică să aibă grijă şi de cea mică. Dar după cei doi au decis să îi dea a doua șansă…

‘Am fost îngrijorați, dar îmi iubeam mama. În acel moment, m-am gândit că pot să cred în a doua șansă”, a declarat Kaila.

Însă Uriel a fost lăsată nesupravegheată pe 22 noiembrie până când unul dintre nepoții lui Tracey a sosit și a realizat că a lăsat copilul în mașină toată ziua. Soțul ei, Nun Ney Nix, a încercat să resusciteze copilul, însă fără succes.

Citește și  În căutare de profesioniste în amor. Un profesor universitar din Sibiu, prins când se uita pe un site de escorte

Oamenii legii au fost nevoiţi să îi dea mamei două veşti proaste la doar câteva luni distanţă.

”Îmi pare rău, ce? Știu că Ezra a murit. De ce ești aici, ce este asta? Kaila, copilul tău este mort”, a fost conversaţia plină de durere.