Ce a căutat soțul Roxanei Nemeș acasă la Ioana Popescu, supranumită devoratoarea de fotbaliști

Paparazzi Cancan l-au fotografiat acasă la Ioana Popescu, supranumită „devoratoarea de fotbaliști”. Cum se apără bărbatul.

În timp ce Roxana Nemeș filmează pentru Splash, vedete la apă soțul acesteia se pare că își face de cap. El a fost prins acasă la jurnalista Ioana Popescu. Până în acest moment Roxana nu a dat nici un fel de declarații, iar jumătatea ei spune că nu a avut nici o legătură cu Ioana. „Nu am o relație amoroasă cu doamna. A fost o vizită profesională fără conotații sexuale”, a spus soțul Roxanei Nemeș, pentru Playtech.

Am scris o piesă pentru soţul meu, este povestea noastră de iubire

Artista și Călin Hagimă s-au căsătorit anul trecut și urmează să se mute în casă nouă. Vedeta e foarte îndrăgostită și a vorbit recent și de un copil. „E foarte important să fim o echipă. Doar aşa se poate, în opinia mea. Am scris o piesă pentru soţul meu, este povestea noastră de iubire.

Noi ne cunoaştem de ceva vreme, dar abia după vreun an şi jumătate am decis să fim împreună. Viaţa a vrut să fie aşa! El a venit exact când şi cum a trebuit. Cununia noastră a fost ceva spontan, am făcut asta pentru că am simţit amândoi. Nu simt că s-a schimbat ceva între noi, suntem foarte fericiţi, a fost o petrecere superbă, lumea s-a distrat de minune. A fost foarte frumos!

Părinţii mei ştiu că noi lucrăm la treaba asta. Ne dorim foarte mult un copil

Ne-am dorit discreţie, am vrut să fie o petrecere cu prietenii apropiaţi şi familie. Sunt bucuriile noastre! Nu m-a întrebat nimeni când fac un copil, părinţii mei ştiu că noi lucrăm la treaba asta. Ne dorim foarte mult un copil. O să facem şi nuntă mare în curând. Şi Doamne Ajută să vină şi bebe, mă rog mereu!”, a declarat Roxana Nemes.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata