Ce a făcut fiul lui Emi Pian în memoria tatălui său

De când interlopul Emi Pian a trecut la cele veșnice, Gabriel este distrus. Ce a făcut fiul lui Emi în memoria tatălui.

Nu mai doarme, nu mai mănâncă, doar suferă enorm după tatăl său. Ce a făcut fiul lui Emi Pian în memoria acestuia.

Ce a făcut fiul lui Emi Pian în memoria tatălui său

Gabriel, fiul lui Emi Pian, ar face orice să dea timpul înapoi. În memoria tatălui său, acesta și-a făcut recent un tatuaj pe antebraț cu portretul lui Emi Pian. Deasupra desenului a fost scris și un mesaj în limba engleză, “A moment in my arms/Forever in my heart” (Un moment în brațele mele, pentru totdeauna în inima mea). Sub acesta, se află și un mesaj în limba rromani: “Dade tu san” (Tată, unde ești) și “muro ilo” (inima mea)”.

emi pian

Acesta postează tot felul de mesaje dureroase

De asemenea, Gabriel continuă să posteze tot felul de mesaje dureroase: “Inimioaraaaaaa meaaaaaa, tăticuțuu meuuuuuuuu, sufleteluuuu meuuuuuu, te iubesc multttttttt răuuuu. Bă tovarășu meuuuu, prietenu meuu cellll mai bunnnnn. Omuuu meuuu tu îmi dai putereee șii imi luminezi drumu. Eu știu mai bine că așa făceai și înainte din umbraaaaă. Făceai totttttt. Capuuu susssssss cum spui tu inima mea”.

Emi Pian a trecut la cele veșnice pe 4 august

Ziua de 4 august a fost neagră pentru toți cei care l-au iubit pe Emi Pian. Acesta a fost înjunghiat după o partidă de barbut de un bărbat, cunoscut sub numele de Napy. Acesta face parte dintr-o grupare rivală, clanul Rinu.  În acest moment, Emanuel Gheorghe este cercetat în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, în stare de arest preventiv.

De asemenea, doi dintre frații lui Emi Pian sunt în arest preventiv încă de săptămâna trecută. Judecătorii au decis ca Grațian și Ciprian să rămână în continuare în spatele gratiilor. Frații lui Emi Pian au făcut imediat apel la decizia magistraților. Frații interlopului sunt acuzați de tentativă de omor, după ce l-au bătut și rănit grav pe Richard Rinu, principalul suspect în cazul morții liderului clanului Duduianu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.