Ce a spus Răzvan Simion când a aflat că a fost înșelat de Lidia Buble

Se spune că nu iese niciodată fum fără foc... Iar de când a fost lansat zvonul că Răzvan Simion a fost înșelat de Lidia Buble, nimeni nu mai are liniște.

A fost sau nu Răzvan Simion înșelat de Lidia Buble? E greu de găsit răspunsul la o astfel de întrebare. Prezentatorul de la Antena 1 a avut prima reacție despre acest eveniment.

Ce a spus Răzvan Simion când a aflat că a fost înșelat de Lidia Buble

Colegul și prietenul lui Dani Oțil a avut prima reacție, folosindu-se de versurile unei piese celebre. Asta după ce cancan.ro a prezentat câteva imagini în care fosta sa iubită apare în brațele lui Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. Sursele spun că e posibil ca fotografiile să fie de anul trecut, când cei doi ar fi trăit o poveste de dragoste.

Întrebat despre acest lucru, Costin Gheorghe nu a vrut să dea nici un fel de detalii. „Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”, a susținut acesta.

razvan simion

Ce a spus Răzvan când a anunțat vestea despărțirii

Cu câteva luni în urmă, Lidia și Răzvan și-au spus adio. Cel care a dat vestea tuturor a fost Răzvan Simion. „Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi, Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că, la un moment dat, am devenit insuficient.

Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când, poate, ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui. Așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înțelept”, a fost mesajul prezentatorului.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.