Ce avere a lăsat în urmă Draga Olteanu Matei. Cine vor fi moștenitorii

Va rămâne mereu în sufletul românilor pentru rolurile sale memorabile. După o viață dedicată scenei, mulți se întreabă ce avere a lăsat în urmă Draga Olteanu Matei.

Toată lumea se întreabă ce avere a strâns Draga Olteanu Matei după 55 de ani de carieră. O garsonieră și o casă la Piatra Neamț.

Ce avere a lăsat în urmă Draga Olteanu Matei. Cine vor fi moștenitorii

Potrivit cancan.ro, moștenitorii unei case în Piatra Neamț și a unei garsonieri în București, averea marii actrițe vor fi cei doi nepoți. La acestea se adaugă o colecție de costume populare, blănuri și bijuterii. E tot ce a agonisit Draga Olteanu Matei și soțul său, într-o viață de muncă. Dar a reușit să călătorească mult, așa cum și-a dorit. Așa ar putea caracterizată în doar câteva cuvinte femeia al cărei talent a uimit o lume întreagă.

draga olteanu matei

S-a stins din viață la 87 de ani

Draga Olteanu Matei a murit la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, la vârsta de 87 de ani. Marea artistă a fost internată cu doar câteva zile înainte după ce a suferit o hemoragie digestivă superioară. Câteva zile medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o ține în viață. Din păcate, pe 18 noiembrie, inima acesteia a cedat.

Citește și  Feli a fost cerută în căsătorie. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu

Care e marele regret al marii artiste

A iubit enorm scena, dar și oamenii, însă a avut un mare regret. Faptul că stare de sănătate nu i-a mai permis să ecranizeze un film. A fost cea mai mare dorință a sa care, din păcate, nu s-a împlinit.

”Am un sertar plin cu scenarii de film şi un miniserial TV pe care vreau să-l transform într-un film. Poate mă ajută Dumnezeu să îl fac înainte să mă duc, că nu cred că o mai duc mult. «Regina Lear» e o piesă scrisă de umoristul Cornel Udrea, de la Cluj, şi eu am ecranizat-o cu acordul lui, iar filmul se va numi Sofronia”, a declarat cu ceva timp în urmă Draga Olteanu Matei.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.