Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga

După 15 ani de căsătorie și 17 de relație, soții Zenga au strâns o avere. Ce au de împărțit în urma divorțului.

Sportivul a confirmat separarea de soția sa, Raluca Zenga și spune că aceasta a făcut primul pas către divorț. Ce au de împărțit în urma despărțirii cei doi.

Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga

Sunt separați încă din 2019, dar abia acum au recunoscut că nu mai e loc de împăcare. Raluca și Walter Zenga o vor lua fiecare pe un alt drum. „Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

 

Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanţei dintre noi, creată şi de jobul meu de antrenor, dar şi pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soţia mea e schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum”, a declarat Walter Zenga pentru click.ro.

raluca zenga

Au strâns o avere de 1 milion de euro

Cei doi au împreună mai multe proprietăți în România și Italia, care depășesc suma de 1 milion de euro.

„Noi încercăm să ne bucurăm cam de tot ce are de oferit Dubaiul, adică ne place și viața cu evenimente, ieșiri, tumultul din nopțile din Dubai, care este foarte ofertant. Dar ne place și să ne retragem pe oaza noastră de pace de pe malul mării.

E suficient să stai aici și ai vedere către mare. Ți se face dor, cobori pe trepte și te plimbi pe plajă. Îmi place foarte mult apropierea asta de natură. Unii spun că e o plajă artificială, dar de unde, eu am aici pescărușii. Ies puțin pe plajă, stau puțin pe plajă, fac exerciții, yoga, mă plimb, puțină activitate fizică, sport, după aceea mă duc să iau copiii, în funcție de activitățile lor”, a spus Raluca despre viața din Dubai.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.