Ce avere fabuloasă are Alex Bodi

A avut o ascensiune extrem de rapidă pe plan financiar și toată lumea s-a întrebat cum a reușit. Ce avere fabuloasă are Alex Bodi.

Este cunoscut în lumea bună ca fiind unul dintre cei mai bogați oameni. Ce avere fabuloasă are fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ce avere fabuloasă are Alex Bodi

Desi e putred de bogat, nimeni nu știe cum a reușit Alex Bodi să aibă atâția bani. Mai ales că nu odată fostul soț al Biancăi Drăgușanu a declarat că au fost multe perioade în viața sa în care a avut probleme financiare. Potrivit cancan.ro, se pare că acesta a început să cunoască succesul odată ce l-a cunoscut pe un milionar croat, Joseph. Despre care s-a spus că ar avea și o mină de metale prețioase în Africa de Sus. În plus, lumea vorbește că Alex Bodi este chiar mâna dreaptă a acestuia.

A dat faliment cu prima afacere

Despre prima sa afacere se știe că a fost un club de noapte din Spania. De acesta însă nu s-a bucurat prea mult, pentru că a dat faliment. Și pentru că situația nu era deloc plăcută în acel moment, a fost ajutat de familia sa. Ulterior, Bodi a intrat într-o afacere cu mașini, unde norocul a început să îi surâdă. De altfel, este cunoscut faptul că acesta are o adevărată colecție de mașini rare.

Citește și  Ce pensie primește Ion Țiriac de la statul român

alex bodi

Se spune că ar avea și un avion privat

l este fericitul deținător al unui SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo pe care l-a achiziționat recent. Dar tot Bodi mai are un Lamborghini Aventador SV și un Ferrari Pista 488. Prețul de pornire al superbului Ferrari a fost 400.000 de euro. Și lista nu se oprește aici. Bodi mai deține un Rolls-Royce Wraith, un Mercedes-Maybachl și are un Mercedes-AMG, dar și un Bugatti Chiron. Și, spune gura târgului, ar avea și un avion privat.

Cât privește investițiile, acestea s-au extins în domeniul financiar, însă acesta nu a renunțat nici acum la comerțul cu mașini. Din nefericire însă, acesta este în acest moment acuzat că ar avea relații cu grupările mafiote, care se ocupă printre altele și de proxenetism.

Citește și  Cum a fost surprinsă Andreea Mantea de ziua ei. Iubitul s-a depășit pe sine

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.