Ce culori să porți ca să pari foarte elegantă și prețioasă

Ca să fii mereu în ton cu moda, nu e așa de simplu, pentru că trebuie să te adaptezi situației. Ce culori să porți ca să pari foarte elegantă și prețioasă.

Specialiștii spun că, indiferent de anotimpul de afară, orice femeie care vrea să fie elegantă și prețioasă, trebuie să aibă în garderobă trei culori. Alb, roșu și albastru închis.

Vrei să fii vedetă? Poartă un palton alb

De ce le stă atât de bine femeilor când se îmbracă în culoarea albă? Pentru că această culoare se potrivește extrem de bine cu accesorii negre sau bej dar și cu alte culori. E vorba de albastru deschis și diferite nuanțe de gri. Orice femeie care vrea să fie elegantă și prețioasă, trebuie să aibă întotdeauna în garderobă un palton alb. Acesta se asortează perfect cu o pereche elegantă de ochelari de soare.

superbe in rosu

Roșu pentru doamnele îndrăznețe

Potrivit fasingur.info, dacă alegeți să purtați pantaloni albi sau fustă albă, le puteți combina perfect cu minunata culoare camel. Femeilor îndrăznețe li se potrivește de minune culoarea roșie. Dar în aceste condiții trebuie să știți că e necesar să aveți părul și machiajul impecabile. Dacă optați pentru un palton roșu, fiți atente să aibă croiala simplă. Dacă alegeți haine de culoare albastru închis, ar fi bine să le asortați cu roșu și alb, dar și cu haine camel. Vă vor transforma într-o doamnă superbă.

Citește și  Fiicele lui Vadim Tudor au ajuns pe mâna medicilor. Moartea tatălui le-a distrus

Nu uitați nici de nude

Chiar și în sezonul toamnei, specialiștii spun că trebuie să aveți în garderobă neapărat lucruri nude. Motivul? Aceste nuanțe dau impresia de eleganță dar și de faptul că sunteți întotdeauna în pas cu moda.  “Tonurile de nude și culoarea șampaniei arată întotdeauna chic și de înaltă calitate. Purtând nuanțe de nude din cap până-n picioare reprezintă o mișcare îndrăzneață, dar una care creează un sentiment al “bogăției” datorită luminozității culorii. Așa arătați lumii că nu aveți niciun motiv să purtați culori închise și practice care să ascundă hainele uzate.”, spune  Lucas Armitage, un stilist renumit în lumea celebrităților, potrivit dailymail.co.uk.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.