Ce explicație a dat băiatul care și-a ucis mătușa nevăzătoare și apoi a întreținut cu relații intime cu cadavrul ei

Suspectul le-a declarat oamenilor legii că a ucis-o pentru a-i lua banii, însă familia susține că acesta avea acces ușor la cardul cu bani al mătușii. În plus, cruzimea cu care a fost făcută crima se poate justifica în vreun mod. Rudele bănuiesc că adolescentul consuma droguri.

Daniela și nepotul ei de 17 ani locuiau împreună, în casa acesteia din județul Sibiu, de 11 luni. Femeia s-a oferit să îl găzduiască pe adolescent pentru ca lui să îi fie mai ușor să meargă la școală,având în vedere că locuința familiei lui era departe de oraș, iar drumul prea lung. Culmea este că tânărul  care ar fi trebuit să o ajute pe Daniela, având în vedere că aceasta era oarbă, a ales să-i curme viața mai ceva ca în filmele de groază. Criminalul de 17 ani își schimbase comportamentul în ultima vreme și nu mai frecventa liceul. Crima a fost descoperită de tatăl său după ce, sora pe care o căuta la telefon să vadă ce se întâmplă cu băiatul, nu i-a răspuns zile la rând la telefon. În acele momente, Daniela, în vârstă de 35 de ani, zăcea fără suflare, înjunghiată și cu răni grave la cap.

Citește și  Cătălin Măruță, prima reacție după ce s-a spus că va fi dat afară. M-am speriat și eu

În cele din urmă, anchetatorii au stabilit că femeia a zăcut moartă în casă preț de câteva zile, înainte să fie descoperită oribila crimă. Apoi, criminalul a fost găsit de oamenii legii și dus direct la audieri. Acolo a mărturisit că și-a ucis mătușa, în urmă cu zile bune.

Mihaela Ruginosu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu: „A luat hotărârea de a o omorî pentru a-i putea fura banii. Imediat după aplicarea loviturilor, inculpatul a întreținut cu victima decedată un raport sexual”.

Polițiștii au descoperit că suspectul a luat cardul victimei, în zilele care au urmat, iar bunicul spune că acesta primea mereu bani și că nu avea motive să omoare pentru ei.

Îi dădea bani suficienți, cât avea el nevoie, dar dacă întrecea măsura, nu-i mai dădea. Probabil s-au certat. Foarte mult l-a ajutat. Acum de când a dat de prieteni, a dat de droguri, a călcat pe bec, nu a mai fost ca altă dată”, a spus bunicul criminalului de 17 ani.

Citește și  Istoria se repetă, autoritățile ridică din umeri. Incendiu la spitalul CFR din Cluj Napoca

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și va fi supus unei expertize psihiatrice.