Ce face acum băiatul înfiat de Gigi Becali

A împlinit de curând 20 de ani și a ajuns un bărbat în toată regula. Ce face acum băiatul înfiat de Gigi Becali.

Băiatul înfiat de Gigi Becali a ajuns acum un om pe picioarele lui care nu a uitat niciodată ce i-a făcut binefăcătorul său.

Ce face acum băiatul înfiat de Gigi Becali

Marian Ursea, băiatul înfiat de Gigi Becali este un om de nădejde, care știe ce să facă cu viața lui. Ajuns cântăreț de muzică populară, acesta a fost ajutat de mic de latifundiar. La doar 10 ani a avut norocul să-l cunoască pe afacerist, care i-a oferit atât sprijin financiar, cât și multă dragoste.

 Mama l-a părăsit, iar tatăl s-a sinucis

Marian a ajuns într-o astfel de situație, pentru că mama sa l-a părăsit. De parcă nu ar fi fost de ajuns, tatăl său s-a sinucis. Când Becali a aflat de nenorocirea copilului, s-a oferit să îl ajute. ”De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Gigi Becali. Și s-a ținut de cuvânt.

gigi becali

Afaceristul i-a construit o casă în care să locuiască împreună cu bunica sa. Când aceasta a trecut la cele veșnice, copilul a rămas în grija preotului. Astfel a terminat liceul și a ajuns cântăreț.  „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a povestit Marian Ursea pentru bzi.ro.

A fost visul său să cânte muzică populară

Marian e fericit acum pentru că marele său vis a fost să cânte muzică populară. „Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus”, a declarat acesta în urmă cu ceva vreme.

Dar tânărul nu se oprește doar la muzică, pentru că face bani și din alte lucruri: „Am lucrat la o firmă de telefonie mobilă, iar de câteva zile lucrez la o firmă de transport aici, în Buzău. Mă ocup de vânzarea biletelor, returnarea coletelor și altele. De la 18 ani m-am apucat de renovarea casei. Încă nu am terminat pentru că e făcută din pământ și trebuie să fac mereu câte ceva la ea. Și plus alte cheltuieli, transport, școală”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.