Ce face acum celebrul Ioan Neculae, fostul patron de la FC Brașov

Și-a făcut mai multe operații estetice și a ajuns să fie de nerecunoscut. Ce face acum celebrul Ioan Neculae, fostul patron de la FC Brașov.

Și-a schimbat radical chipul și pare că nici prietenii nu mai știu cine este cu adevărat. Ce face acum celebrul Ioan Neculae, fostul patron de la FC Brașov.

Ce face acum celebrul Ioan Neculae, fostul patron de la FC Brașov

A fost închis și a trăit momente cumplite, însă fostul patron al FC Brașov pare că și-a revenit în mod incredibil. Potrivit gsp.ro, acesta și-a făcut mai mult operații estetice. Astfel, cu greu el mai poate fi recunoscut chiar și de cei apropiați. Potrivit Forbes, omul de afaceri are o avere de 30 de milioane de euro. În noiembri 2017, acesta a primit doi ani de închisoare. Este vorba de două dosare diferite. Unul pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și celălalt pentru ucidere din culpă; a fost eliberat condiționat.

ioan neculae

Face un parteneriat cu grupul american Nitron

În luna februarie a acestui an, economica.net titra faptul că „milionarul Ioan Niculae are în derulare, în parteneriat cu grupul american Nitron, o investiție de aproximativ 22 de milioane de euro pentru amenajarea unui terminal mixt, import și export, de îngrășăminte în portul dunărean Zimnicea”. “Am ales Zimnicea pentru această investiție deoarece este cel mai modern port la Dunăre, de pe teritoriul Romaniei, având cheu vertical și putând opera 12 luni pe an, indiferent de nivelul fluctuant al fluviului.

În plus, cea mai mare parte a activelor existau deja și sunt în proprietatea noastră. Piața principală deservită, la import, va fi România (Zimnicea este chiar în centrul Câmpiei Române, inclusiv Băraganul) iar prin accesul foarte ușor la toate cele trei forme de transport, mărfurile pot fi duse oriunde în România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, inclusiv Ucraina, pe barje”, a declarat Ioan Niculaie. În anul 2010, Ioan Niculae era al treilea român bogat al planetei, cu o avere estimată la 1,1 miliarde de dolari.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.