Ce face Raluca de când l-a părăsit pe celebrul Pepe

Pepe nu are deloc noroc la femei. După despărțirea de Oana Zăvoranu, divorțează și de Raluca. Și nu pentru că el a vrut, ci pentru că ea l-a părăsit. Ce face acum bruneta.

La puțin timp după ce l-a părăsit pe cântăreț, Raluca arată ca o femeie liberă, care poate face ce vrea. Cu ce se ocupă acum fosta soție a lui Pepe.

Ce face Raluca de când l-a părăsit pe celebrul Pepe

Cu doar câteva zile în urmă, Pepe a șocat întreaga Românie atunci când a anunțat că a fost părăsit de soția sa. Vreau să fac și eu un anunț important pentru mine și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu, alături de Raluca, nu vom mai parcurge același drum, mai precis vom divorța în curând.

Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față, nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. De când a hotărât acest lucru, după multele încercări de împăcare ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni sau, cel puțin, nu vrem să fie acele tensiuni”, a spus Pepe.

raluca si fetele

Raluca însă nu a vrut să spună nimic despre acest moment din viață, însă a postat pe  câteva fotografii pe contul său de instagram. Aceasta arată extraordinar de bine și nu pare că suferă absolut deloc după despărțirea de artist. Potrivit tacataca.prosport.ro, aceasta se pregătea să iasă în oraș și a scris un mesaj sugestiv:  „Rain, rain, don’t go away”. Puțin mai târziu, aceasta a mai postat o fotografie de la grădinița fetițelor.

Cei doi vor divorța la notar

Potrivit declarațiilor lui Pepe, cei doi au ajuns o înțelegere și vor divorța la notar. În plus, spune artistul, se vor ocupa împreună de creșterea fetițelor. “Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare foarte bună pentru educația lor și pentru creșterea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu ei.

După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Sper să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, să nu existe motive. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost și cât de încercată a fost relația noastră. Cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vrem să avem o relație civilizată”, a declarat cântărețul.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.