Ce face Vulpița de când a plecat de la Antena 1

Vulpița și soțul său au plecat definitiv de la emisiunea Mirelei Vaida de la Antena 1, iar acest lucru i-a întristat grav pe fanii acestora. Ce face Vulpița acum.

După ce nu i-au mai văzut la Antena 1, fanii celebrului cuplu Veronica și Viorel au fost supărați. Ce face Vulpița de când a plecat de la Antena 1.

Ce face Vulpița de când a plecat de la Antena 1

După revenirea din concediu a Mirelei Vaida, cuplul Viorica și Viorel au dispărut definitiv de pe ecrane. Ce face Vulpița de când a plecat de la Antena 1? S-a întors definitiv la Blăgești. Fanii Vulpiței și ai soțului său și-au mai revenit din șoc după ce aceasta a făcut o primă postare pe facebook, după ce a dispărut de la Antena 1. Aceștia au revenit la vechea lor viață, dar după opt luni de stat în capitală, sunt mult mai versați și mai dornici de viață. Veronica a pus pe facebook o fotografie cu fiica sa, însoțită de o inimioară. Fanii însă au început să o critice, pentru că a stat mult prea departe de copilul său.

veronica si viorel

Vero, e păcat de tinerețea ta

“Bună ziua Veronica de ce nu-i areți și față să o vedem. Oricum seamă pe tine. Mi-e dor de voi la tv. Ia fata cu tine la București și gata nu ai ce face toată viața acolo. Vero e păcat de tinerețea ta ai grijă de tine”, sunt câteva dintre reacțiile pozitive ale fanilor Vulpiței. Pentru a capta atenția telespectatorilor și a uitat puțin de subiectul Vulpiței, Mirela Vaida a apărut în emisiune cu o rochie extrem de scurtă și un decolteu generos și a încercat să se scuze. “Rochia pe care o port are niște impremieuri cu căței. Sigur, nu e pentru o femeie serioasă ca mine. Uitați ce decolteu am. Am rugat să se dea burtiera un pic mai sus, că așa e rochia, ce să facem, să mai forțăm un pic vara că anul viitor cine știe…”, a spus Mirela Vaida în emisiunea sa.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.