Ce haine de blană poartă vedetele României

Orice femei care se respectă trebuie să aibă în garderoba sa o haină de blană. Iată ce haine de blană au ales să poarte vedetele României.

O femeie care s-a îmbrăcat cu o haină de blană e mereu elegantă și rafinată. Ce haine de blană poartă vedetele României.

Ce haine de blană poartă vedetele României

Pentru că iarna și-a intrat în drepturi, vedetele noastre și-au scos hainele de blană de la naftalină. Iar acestea le vin ca turnate. Ce fel de blană preferă? Potrivit click.ro, Andreea Bănică, o femeie elegantă de când o știm s-a pozat pe contul său de socializare purtând o superbă haină de vizon american, culoarea perlei. A cărei valoare se ridică la 7.000 de lei a fost asortată unei ţinute casual, în totalitate neagră. Pe care a asortat-o cu o pălărie.

flavia mihasan

Anda Adam preferă vulpea polară

Nici Anda Adam nu a așteptat prea mult și a apărut cu o vestă din vulpe polară, în combinație de alb cu negru, până aproape de genunchi. În plus, blonda le-a spus fanilor săi că un asemenea obiect ar fi totodată și o idee excelentă de cadou. Mai ales că e luna reducerilor… Iubita lui George Burcea, Iuliana Pepene de la Antena 1 a ieșit la rampă cu o haină de vulpe canadiană. Și a reușit să-și surprindă fanii prin eleganță, mai ales că erau obișnuiți cu ținutele sale sexi din piele.

Citește și  S-a aflat care e motivul pentru care Alex Velea a divorțat de fosta soție

Pentru o superbă haină din raton finlandez s-a orientat și Flavia Brigitta Mihăşan. Fosta asistentă de la emisiunea “Neatza cu Răzvan şi Dani”,  a strălucit pur și simplu într-o asemenea ținută. Să fie de vină haina de blană sau faptul că se află în al doilea semestru de sarcină cu cel de-al doilea bebeluș? În ceea ce o privește pe frumoasa  Majda Aboulumosha, ea a fost apreciată pentru haina din vizon american albă, care îi venea perfect. Rămâne de văzut ce haine vedete își vor mai etala blănurile în această iarnă în același spirit chic ca și până acum.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.