Ce i-a spus Florin Ristei iubitei sale înainte să concureze la emisiunea Splash, vedetă la apă. Mulatra a început să plângă

Naomi Hedman i-a cucerit prin curajul ei pe jurații Splash, vedetă la apă. Frumoasa mulatră a povestit că a făcut cursuri de înot când avea doar patru ani, dar nu a reușit niciodată să se scufunde.

Vedeta a fost încurajată de colegii de echipă dar și de jurați și a primit mesaje emoționante nu doar de la iubitul ei, ci și de la familia pe care nu a văzut-o de ceva vreme. Pe marginea bazinului, ea și-a deschis sufletul în fața Monicăi Bârlădeanu.

Dacă nu sari de la 10 metri, să nu mai vii acasă!

„Cred că am învățat să înot când aveam 4 ani. Mergeam la cursuri de înot în fiecare săptămână. (…). Mama a făcut tot posibilul ca noi să învățăm să înotăm. Au încercat să mă învețe să mă scufund, dar nu am reușit când eram mai mică.

la 10 metri, să nu mai vii acasă!» Când am venit, m-am gândit: «Ok, 10 metri!» După, m-am dus la 10 metri în prima zi și eram… speriată și mi-era foarte frică!“, a declarat Naomi.

Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste

Naomi și Florin s-au logodit în secret și se împart între București și Londra. Cei doi se iubesc, dar actele nu țin o pereche împreună. „Casa noastră e locul unde suntem împreună. Nu contează că e București, Miami sau Londra, important e să vibrăm la fel oriunde suntem.

Eu, în general, nu mă atașez de locuri, ci de persoane, însă momentan petrecem mai mult timp în București. (…) Mariajul este o opțiune personală – la fel ca sprâncenele – și nu cred că niște acte pot ține doi oameni împreună dacă ei nu sunt compatibili. Niciunul dintre noi nu a visat la o nuntă ideală și nu ne-am imaginat în situații de poveste, dar nici nu suntem împotriva ideii”, a declarat Naomi pentru Viva.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata