Ce intervenție estetică și-a făcut Daniela Crudu

Daniela Crudu are mare grijă de imaginea sa. Recent, vedeta a ajuns din nou în cabinetul medicului, unde și-a făcut o altă intervenție estetică.

Vrea tot timpul să arate ca în reviste, de aceea Daniela Crudu și-a făcut o altă intervenție estetică.

Ce intervenție estetică și-a făcut Daniela Crudu

Nu ratează nici o ocazie să-și îmbunătățească aspectul fizic. Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică. Ce și-a modificat bruneta de data asta? Cruduța a postat o fotografie în care apare în cabinetul unui medic cu multe ace înfipte în față. Chiar dacă a fost criticată în ultima perioadă pentru nenumăratele intervenții, aceasta nu se oprește. În acest moment, Crudu are 90 la bust, 62 în talie și 90 de centimetri în zona posteriorului. Asta la o greutate de 1,70 m înălțime, la o greutate de 50 de kilograme.

daniela crudu

Hobby-ul preferat al vedetei

În ultimii 10 ani, Daniela Crudu s-a schimbat radical din cauza operațiilor estetice. Potrivit viva.ro, aceasta a apelat la terapii care să o întinerească, să-i scoată cearcănele și punglie de sub ochi. Mai mult, aceasta și-a modificat și bărbia, dar și forma sprâncenelor. Ca să nu mai vorbim de buzele de mai multe ori modificate sau de fațetele dentare care i-au schimbat fizionomia feței. Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot.

Citește și  Daniela Crudu s-a mutat în casa lui Bădălău. Cei doi au încercat să se cupleze și în trecut

Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. «Domne, că şi-a schimbat complet înfaţişarea». Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, a declara Daniela, la Antena Stars în urmă cu ceva timp.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.