Ce lovitură a primit Cristina Spătar din partea soțului

A trăit ca o prințesă ani buni, dar după despărțirea de fostul soț, s-a mutat cu chirie. Ce lovitură a primit acum Cristina Spătar.

Regina R&B-ului, Cristina Spătar, a primit o lovitură din partea fostului soț. Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la așa ceva.

Ce lovitură a primit Cristina Spătar din partea soțului

A văzut cum e să trăiești pe picior mare, dar la fel de bine și cum este să-ți numeri banii de pe o zi pe alta. Cristina Spătar a suferit enorm după ce a divorțat de soțul său, dar norocul i-a surâs. Are acum lângă ea un bărbat care o adoră, o respectă și o ajută. La rândul său, Alin Ionescu și-a găsit fericirea în brațele Larisei Tănăsoiu, căreia îi face toate poftele. Mai mult, cei doi și-au unit destinele și par mai fericiți ca niciodată. Recent, Alin i-a dat o lovitură grea Cristinei Spătar.

cristina spatar

Mașina actualei soții costă cât apartamentul unde locuiește Cristina

Potrivit impact.ro, Alin Ionescu i-a făcut cadou soției sale un Range Rover în valoare de 100.000 de euro. Deși și-ar fi dorit ca și copiii pe care îi au împreună să primească o sumă substanțială, acest lucru nu s-a întâmplat. Pe de altă parte, Cristina Spătar și-a cumpărat recent o c, pe care a dat 100.000 de euro. Adică exact prețul mașinii actualei soții. De altfel, Cristina are rată la bancă în valoare de 2.800 de lei lunar pentru imobilul proaspăt achiziționat.

Citește și  Pepe și Raluca Pastramă se întrec în făcut copii. Ce reacție a avut Oana Zăvoranu

Pe moșia din Crevedia stă acum actuala soție

După ce a alungat-o în 2017 înainte de sărbătorile de iarnă, Cristina Spătar a stat cu cu chirie. Fără bani, aceasta a fost ajutată de câteva cunoștințe să găsească un apartament cu doar două camere, de maximum 55 de metri pătrați. Pe moșia de la Crevenia s-a mutat însă fosta soție. De altfel, există zvonuri că Alina ar fi umblat o perioadă cu ambele femei.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.