Ce mănâncă regina Elisabeta a II-a la masa tradițională de Crăciun

Pentru faimoasa regină Elisabeta a II-a, Crăciunul a fost întotdeauna sărbătoarea sa preferată. Ce mănâncă regina Elisabeta a II-a la masa tradițională de Crăciun.

De sărbătoarea Nașterii Domnului, regina Elisabeta a II-a are grijă ca toate lucrurile să meargă ca la carte. Ce mănâncă regina Elisabeta a II-a la masa tradițională de Crăciun.

Ce mănâncă regina Elisabeta a II-a la masa tradițională de Crăciun

Când vine vorba de sărbătoarea Crăciunului, regina Elisabeta se ocupă de tot. De la îmbrăcămintea care trebuie purtată până la meniu care, în fiecare an, e același. Ce consumă regina la masa tradițională de Crăciun? Potrivit tradiției, întreaga familie regală va petrece sfânta naștere a Mântuitorului la reședința regală din Norfolk. Absolut toți membrii familiei au obligația să meargă la slujbă, apoi să stea împreună la masa tradițională de Crăciun.

Din meniu nu lipsește friptura de curcan

Surprinzător probabil pentru unii, regina adoră să consume rețete tradiționale și în fiecare an a cerut același meniu, din care nu lipsește friptura de curcan. Meniul complet pentru masa de Crăciun are ca aperitiv salată cu homar. Felul principal este compus din curcan la cuptor cu morcovi, păstârnac și varză de Bruxelles. Cât privește desertul, toată lumea așteaptă renumita budincă de Crăciun cu cremă de coniac. Membrii familiei regale se așează la masă în jurul orei 13.00, apoi toată lumea privește la televizor mesajul de Crăciun al reginei, scris chiar de ea.

Citește și  Tania Budi le dă clasă adolescentelor. Cum reușește să arate atât de bine

Ce cadouri primesc angajații

Crăciunul este și un motiv de bucurie pentru angajații Casei Regale. Potrivit kanald.ro, regina le oferă angajaților o bucată de budincă, în valoare de 7 lire. Este o tradiție în familia britanică, care a fost inițiat de bunicul Elisabetei, regale George al V-lea. Dar cei mai vechi angajați sunt tratați cu și mai mult respect. Aceștia vor primi din mâna reginei și un card de cumpărături în valoare de 35 de lire sterline. Important de știut este faptul că toate cadourile sunt plătite de regină din banii proprii. Sursele spun că averea reginei se ridică la aproximativ 500 milioane de dolari.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.