Ce mare suferință ascunde Jador

E adorat de fani atât în România cât și în străinătate, dar puțini sunt cei care știu ce mare suferință ascunde Jador. Când e vorba de familie, acesta capitulează.

Îl copleșesc emoțiile atunci când vine vorba de părinții săi. Ce mare suferință ascunde îndrăgitul cântăreț Jador.

Care e mare suferință a lui Jador

Când se pune problema de mama și tatăl său, Jador izbucnește în lacrimi. Așa s-a întâmplat și când a fost invitat la Antena Stars. Acesta a povestit că a participat la un priveghi, după ce tatăl unui prieten a murit. Acest eveniment i-a dat viața peste cap artistului, care a început să plângă în emisiune, menționând că acesta petrece mult prea puțin cu familia sa. În aceste condiții, el și-a sunat părinții la patru dimineața, pentru că le duce dorul.

„I-am dat mesaj lui tata dimineață, la 04:00. Am plâns ca prostul. Nu petrec timp cu mama, tata și frații mei. I-am zis să facă tot posibilul să vină mâine că mi-e dor de voi. Nu mai puteam să stau fără ei. I-am chemat și o să vină la unchiul meu și o să-i pun să doarmă la mine”, a spus Jador la „Antena Stars”.

Citește și  Jador a luat o hotărâre decisivă. Pleacă din România

jador

Nu își mai construiește casa anul acesta

Chiar dacă până acum acesta spunea că vrea să-și ridice casă, Jador a anulat totul. Acesta și-a ascultat tatăl și spune că spune că va construi casa anul viitor, pentru nu e o perioadă tocmai bună pentru acest lucru. Pe de altă parte, el vrea să cumpere un apartament, ca să se mute cu părinții lui.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa. Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a adăugat el.

Suferă din dragoste

În același timp, Jador spune că suferă din dragoste. Cântărețul le-a spus fanilor că este îndrăgostit de o femeie, dar aceasta l-a dezamăgit.  „Sincer, zilele plăcute mi-a placut de o fată și am auzit că și aia face prostii. Mă las păgubaș. Sufăr în momentul de față după o fată de care sunt îndrăgostit. Nu știu ce e în capul meu.

Citește și  S-a schimbat proprietarul. Cine a cumpărat ProTV-ul

Nu mă mai întrebați de dragoste că nu vreau să mai aud de ea… Ba da. Femeilor din lumea întreagă, nu o să aveți voi un bărbat ca mine care spală, calcă. O calc așa, nu pe profesional. Eu sunt amator. Acasă eram calcat bine, că-mi călca mama. O sora îmi curăța adidașii. Mi-e dor de ele”, a spus Jador la „Antena Stars”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.