Ce mașină are primarul general al Capitalei, Nicușor Dan

Potrivit declarației de avere, Nicușor Stan deține un autoturism vechi de peste 30 de ani și un venit de aproape 10.000 de lei.

Noul primar al Capitalei, Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR-Plus, are, potrivit declarației sale de avere, are un autoturism vechi de peste 30 de ani.

Ce mașină are primarul general al Capitalei, Nicușor Dan

În urma declarației de avere depuse, primarul Capitalei are un venit de aproape 10.000 de lei pe lună și are un autoturism vechi de peste 30 de ani. Mașina pe care o conduce noul primar al Capitalei este un Citroen, model Citroen BX, fabricat în 1986. Potrivit RomaniaTV, dacă nu ar mai fi putut să circule cu mașina, dacă taxa oxigen ar fi intrat în vigoare. Acest lucru s-a întâmplat după ce Gabriela Firea a făcut un sondaj de opinie pe facebook, iar bucureștenii nu au fost de acord.

nicusor dan primar

Ce avere are Nicușor Dan

Potrivit declarației de avere depusă în 2019, acesta  deţine un teren intravilan în Predeal de 7460 mp, dobândit în 2007. De asemenea, acesta a primit în trecut și o donație în valoare de 130.000 lei. Totodată, Nicușor Dan spune că are două credite de la Garanti Bank, unul în valoare de 27.000 de euro, scadent în 2020. Mai are și un alt credit de 63.800 de euro, scadent în 2032. În plus, Nicuşor Dan este fondator al Uniunii Salvaţi Bucureştiul

A venit cu familia la vot

Nicușor Dan a votat duminică, 27 septembrie 2020, alături de soție și fetiță. ”Am votat pentru un oraș extraordina. Care are oameni muncitori și creativi și a dovedit că în zona privată poate face ceea ce își propune. (…) Invit bucureștenii să iasă la vot, încă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, votul este mai lent. Am venit cu familia pentru a transmite mesajul că alegerile se desfășoară în condiții de siguranț. Și pentru a încuraja bucureștenii să iasă la vot”, a declarat candidatul independent Nicușor Dan.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.