Ce nu ai voie să faci sub nici o formă pe lună plină

Încă din vremurile străvechi, luna a fascinat omenirea. Iată ce nu ai voie să faci sub nici o formă pe lună plină.

Considerată simbolul începuturilor, luna plină este momentul în care se spune că trebuie să transmitem intențiile către Univers. Ce nu ai voie să faci pe lună plină.

Ce nu ai voie să faci sub nici o formă pe lună plină

Tradiția spune că înainte cu trei sau patru zile de luna plină, veți avea nopți mai agitate. Pe de altă parte, să nu vă mire că durata somnului se scurtează cu aproximativ o jumătate de oră sau chiar mai mult. De asemenea, nu trebuie să vă enervați și nici să vă certați seara cu cineva.

Nu faceți eforturi intense, pentru că vă poate crește tensiunea

Tot de Lună plină trebuie să fii fericiți să faceți eforturi fizice intense și să fiți atenți să nu vă crească tensiunea. Înainte de acest moment se spune că trebuie să terminați proiectele începute, pentru a avea rezultate excelente. Însă sub nici o formă nu începeți nici o activitate sau un proiect nou înainte cu cinci zile de apariția acesteia, pentru că veți întâmpina multe obstacole. Nu în ultimul rând, atunci  este afectată și nașterea. Drept urmare, doamnele însărcinate ar putea naște înainte de termen.

Citește și  Andreea Esca și soțul ei au probleme mari cu legea. Au fost dați în judecată

Nu vă măritați și faceți curățenie în casă

Potrivit folclor-românesc.ro, înainte de luna plină tradiția spune că nu trebuie să vă mutați și nici să vă căsătoriți. De asemenea, nu e indicat să plecați la drum după miezul nopții. Pe de altă parte, trebuie să faceți neapărat curat și să dați afară gunoiul din casă. Tradiția spune că atunci când apare luna nouă, vă veți visa ursitul. Înainte să mergeți în pat, stați în fața lunii, înclinați-vă de trei ori și rostiți următoarele cuvinte: “Lună dragă, Lună nouă, dă-mi să beau apă de rouă / Lună dragă, draga mea – arată-mi perechea mea !“. Potrivit unui vechi ritual, de în acest moment scrieți dorințele pe o hârtie, ardeți hârtia și aruncați cenușa spre lună.

Citește și  Dumnezeu a făcut dreptate. Și-a omorât soția, dar a decedat și el când încerca să o îngroape

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.