Ce nu îi va ierta niciodată Raluca lui Pepe

Păreau un cuplu model, invidiat de ceilalți, dar nimeni nu a știut cu adevărat ce s-a întâmplat în relația lor. Ce nu îi va ierta niciodată Raluca lui Pepe.

Au fost opt ani împreună, iar din dragostea lor au venit pe lume două fetițe superbe. Ce nu îi va ierta niciodată Raluca lui Pepe.

Ce nu îi va ierta niciodată Raluca lui Pepe

Au fost invidiați de mulți colegi de breaslă, dar iată că relația lui Pepe cu Raluca nu a fost nici pe departe ce s-a văzut din afară. De altfel, cu doar o lună în urmă, Raluca a fost invitată la emisiunea online a soțului său. Acolo, aceasta a dat din casă. Bruneta a spus că nu îi va ierta niciodată soțului său faptul că nu a cerut-o în căsătorie.

Pe de altă parte, bruneta a lăsat să se înțeleagă că soțul său primește tot felul de mesaje, însă ea nu poate vedea pentru că nu are parola sa de pe telefon. Tododată, Raluca a spus că ea este bărbatul în casă, care repară vasele de toaletă dar lumina. “Pepe nu m-a cerut de soție, o să îi strig asta toată viața noastră că nu m-a cerut de soție… Este o amintire pe care voiam să o avem”, a declarat ea.

pepe familie

Cum a început povestea de dragoste dintre cei doi

Potrivit libertatea.ro, cau ceva timp în urmă, Raluca a mărturisit cum a început povestea de dragoste dintre ei, la o petrecere. “Am plecat la ultima piesă cântată de el că m-am gândit că era mai interesant dacă m-ai căuta tu pe mine. Mi-a plăcut întotdeauna să fiu specială, nu să fiu la comun. Și am plecat”, a spus ea.

“Am hotărât să ne vedem pe Decebal, la o cafea, i-am zis să se ducă înainte cu jumătate de oră, ca să nu fim văzuți împreună. Cumva, după ce ne-am întâlnit la cafenea, el s-a îndrăgostit de mine… Și s-a întors la București, de la mare. Că voia să o vadă pe domnișoara, adică pe mine, mi-a propus să mergem într-o vacanță, mi-a luat foarte mult să mă gândesc – 5 minute. L-am păcălit puțin pe tata atunci… Nu i-am spus că merg cu domnul, ci cu colegii, facultatea etc… Dar nu i-am zis nimic de domnul, mi-am făcut băgăjelul și am plecat”, a declarat soția lui Pepe.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.