Ce operații estetice are Anamaria Prodan

Arată ca o adolescentă și mulți ani a fost recunoscută după coafura sa extraordinară. Ce operații estetice are Anamaria Prodan.

E mereu preocupată de sănătatea și imaginea ei. Ce operații estetice are Anamaria Prodan.

Ce operații estetice are Anamaria Prodan

Are un caracter puternic și indiferent că este în vacanță sau acasă, arată cu adevărat impecabil. Aceasta este activă mereu și publică imagini și informații despre activitățile ei. Doar că în ultimii ani aceasta s-a schimbat foarte mult. Pare că a înflorit, chiar dacă a trecut de prima tinerețe. Chiar dacă aceasta nu a pomenit până acum de operațiile estetice, sursele spun că are medicul său estetician. Și că are multe operații estetice.

anamaria prodan

Anamaria spune că îi e frică de ace

Contrar așteptărilor, Anamaria spune că nu are nici un fel de intervenții chirurgicale, pentru că îi e frică de ace. ”Îmi e frice de ace. Nu îmi fac nimic la față. Dr Delia Thiess îmi face conturing și vitamine. Atât. Sunt fericită acum cu înfățișarea mea. Nu simt nevoia să schimb nimic. Când simt că trebuie adăugat sau scos ceva, fac instant. Trebuie tu cu tine să trăiești bine. Nu se fac, după părerea mea, operații estetice că-ți spune unul și altul. Sau mai rău “fac și eu să arăt ca nu știu ce vedetă“ – o prostie.

Femeile fără personalitate vor să arate la fel că mai știu eu cine. Dacă te uiți prin cafenele, la mese, seamănă toate între ele. Habar nu ai când saluți dacă le-ai mai salutat și acum 5 minute. Penibile”, spunea impresara in urma cu ceva timp. Și atunci cum se menține Anamaria Prodan? Mănâncă cât mai natural posibil, merge la sală și se odihnește atât cât îi cere organismul. Pe de altă parte și gena o ajută, mai mult vedeta spune că frumusețea vine din interior. La toate acestea, se adaugă mentalitatea, echilibrul și pozitivismul. Așa reușește sexy impresara să fie una dintre cele mai frumoase femei din România.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.