Ce operații estetice vrea să-și facă Iulia Albu

Vrea să aducă pe lume al doilea copil. După acest moment Iulia Albu spune că își va face operații estetice.

Ce operații estetice vrea să-și facă Iulia Albu

Una dintre cele mai controversate creatoare de modă a fost întotdeauna o femeie care nu a ținut nimic ascuns. Aceasta a mărturisit pentru yve.ro, că va apela la operațiilor estetice. Dar acest lucru nu se va întâmpla acum, ci după ce îl va naște pe cel de-al doilea copil. „Sunt foarte mândră de trupul meu și nu doresc să îi aduc modificări.

Operații estetice? Mmm… nu chiar, însă trebuie să vă fac o confesiune… NIMENI nu este perfect. Și de ce ar vrea cineva să fie, până la urmă? Ador suma «imperfecțiunilor» mele. Mai puțin gleznele, de care m-am ocupat și mă voi mai ocupa, și niște enervante vinișoare de pe obraji, dobândite

Citește și  Au ieșit la iveală detalii tulburătoare despre italianul găsit carbonizat la Măgurele

Dumnezeu știe cum. Nu am silicoane, nu am operații estetice, și-mi iubesc nasul acvilin. Am avut însă o intervenție de liposucție la nivelul gleznelor. După ce voi deveni din nou mămică, probabil îmi voi mai face și alte intervenții dacă voi avea nevoie. Nu sunt împotriva intervențiilor estetice făcute rațional, sunt împotriva intervențiilor estetice făcute irațional”, a declarat aceasta pentru ciao.ro.

A dat de pământ cu divele care-și expun copiii pe rețelele sociale

Nu cu mult timp în urmă, aceasta și-a exprimat revolta față de divele din România care au ales să-și expună copiii pe rețelele de socializare. „Nu mi se pare nimic glamorous și nici sexy în a jupui de vii niște animale crescute în condiții inumane pentru a-ți acoperi trupul cu blana lor!

Citește și  Horoscop 23 octombrie 2020. Ce zodii sunt norocoase la bani

Nu sunt o ipocrită, mănânc carne! Da, mănânc și carne de găină, chiar dacă am un cocoș. Mănânc oaie, vită, porc. Dacă doresc o haină din bană, pot purta una din oaie nu trebuie neapărat să jupoi o vulpe crescută într-o cușcă de dimensiunea ei și nici nu doresc, sincer, să contribui la creșterea comerțului cu produse obținute în acest fel”, a declarat Iulia Albu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.