Ce poftește Gina Pistol în sarcină

De când e însărcinată, Gina Pistol nu-și mai încape în piele de fericire. Prezentatoarea emisiunii chefi la cuțite are și pofte în sarcină. Aș bea borș și fresh-uri de lămâie.

De când face parte din categoria femeilor însărcinate, Gina Pistol are tot felul de pofte. Aș bea borș și fresh-uri de grapefruit și de lămâie.

Ce poftește Gina Pistol în sarcină

Prezentatoarea show-ului culinar Chefi la cuțite le-a mărturisit fanilor săi că printre poftele pe care le are în sarcină se numără borșul și fresh-urile de grapefruit și de lămâie. Dar și hummus. „Eu nu prea am pofte acum, adică aș mânca oricând ceva acru. Aș bea borș, fresh-uri de grepfrut și de lămâie. Dar m-am gândit tot drumul spre casă, o oră și ceva, la hummus cu albuș de ou prăjit și cu o salată de roșii și de castraveți. (…) Sunt superbă și mănânc mult”, a declarat aceasta.

Ce mașină conduce vedeta

Obișnuită să muncească din greu pentru a câștiga banii, Gina a atras atenția tuturor cu mașina de lux pe care o conduce. Anul trecut, vedeta a fost surprinsă conducând un automobil de 70.000 de euro, un Audi Q3. Gina și Smiley au ținut ascunsă sarcina ascunsă aproape trei luni.

Citește și  Gina Pistol nu renunță la televiziune

gina pistol

Cei doi s-au temut ca Gina să nu piardă sarcina, mai ales că medicii i-au spus cu câțiva ani în urmă că nu va putea avea copii. Nici apropiații nu au știut despre copil, până când nu au apărut primele imagini cu burtica de gravidă.

Ești victimă totală când ești tată de fată

Cu puțin timp în urmă, Gina a anunțat că ea și Smiley vor deveni părinți: ”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural. Vă spunem și numele? Se potrivește cu Maria. Regina Maria”, a declarat vedeta. Potrivit profm.ro, la rândul său, Smiley a mărturisit că „ești victimă totală câne ești tată de fată”.

Citește și  Se ieftinește carnea de porc. Veste bună de Crăciun

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.