Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

În trei ani de iubire, Smiley și Gina Pistol au reușit să înțeleagă că nu pot trăi unul fără celălalt. În plus, Gina așteaptă un copil. Ce a spus cântărețul când a aflat că va fi tată.

Smiley a spus tuturor ce a simțit atunci când a aflat vă va fi tată. Pur și simplu, s-a pierdut.

Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

Când a aflat că va fi tată, Smiley a simțit că îi fuge pământul de sub picioare. La emisiunea Vorbește lumea de la ProTV, acesta a spus tuturor ce sentimente l-au încercat când i s-a spus că va avea fetiță. ”Mă pregăteam să merg la studio. (…) Am fost forțați de împrejurări. Se scriau prea multe despre asta. Atunci am decis să facem filmulețul acela și să lămurim multe aspecte, multe întrebări. (…) Trebuia să fac o filmare atunci, am uitat de ea, de tot!”, a fost răspunsul lui Smiley, care spune că nu se teme de nimic pentru această perioadă.

Citește și  Ceartă în familie. Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro

gina pistol

Va fi prima nepoată din familie

”Sunt entuziasmat să primesc tot ce se va întâmpla în viitor. Da, ne gândim la un nume. Nu pot să spun că facem liste, stăm să scriem, nu-s ședințe oficiale. Doar ne gândim”, a menționat Smiley. În ceea ce îi privește pe părinții artistului, aceștia au fost extrem de încântați că vor avea o nepoțică: ”Au reacționat normal. Sunt entuziasmați. La mine în familie ar fi prima fată. La noi au fost doar băieți”, a dezvăluit artistul.

Cum au dezvăluit cei doi că vor avea un copil

Gina Pistol a recunoscut că a avut probleme de sănătate iar medicii i-au spus că nu va putea avea copii. De aceea, surpriza a fost și mai mare. „Ești victimă totală. Cred că relația dintre băiat și tată e un pic mai autoritară. Tații de fete practic sunt victime totale. Sper totuși să nu fiu o victimă totală, să pot fi o figură autoritară în viața fiicei mele. E un om pentru care voi face orice”, a povestit Smiley.

Citește și  Fiul Andreei Podărescu a scăpat de ce a fost mai greu. Dumnezeu a făcut o minune