Ce reguli stricte trebuie să îndeplinească bona ducilor de Cambridge

I se spune Supernanny pentru că este o bonă în adevăratul sens al cuvântului. Ce reguli stricte trebuie să îndeplinească Maria.

Maria, bona ducilor de Cambridge trebuie să îndeplinească reguli stricte în casa acestora.

Ce reguli stricte trebuie să îndeplinească bona ducilor de Cambridge

Maria, femeia care se îngrijește de George, de Charlotte şi de Louis, copiii prinţului William şi ai ducesei Kate, este o bonă în adevăratul sens al cuvântului. Aceasta a învățat la renumita școală de bone Colegiul Norland, Maria Teresa Turrion Borrallo este și este expertă în îngrijirea copiilor. Dar treubuie să îndeplinească niște reguli stricte. Astfel, va trebui să le pună copiilor doar scutece din material textile și, la nevoie să igienizeze.

bona casei regale

Micuții prinți trebuie să meargă la culcare cel mai târziu la ora 7.00

Chiar dacă au sânge albastru, micuții prinți nu vor merge la culcare mai târziu de ora 7.00. Cât privește petrecerea timpului liber, bona stă cât mai mult timp cu putință afară cu cei mici și fac activități de relaxare şi educative. La televizor, cei mici au voie să privească doar un timp limitat. Supernanny  nu are voie să le plice copiilor nici un fel de corecții fizice. În caz contrar, I se va retrage dreptul de a profesa.

Citește și  Șoc la Casa Regală. Regina Elisabeta a avut amant

Unde a mai lucrat Maria

Potrivit click.ro, înainte de a intra în Casa Regală, Maria a lucrat pentru Mick Jagger şi fosta sa soţie, Jerry Hall. Maria s-a născut în Spania, dar de mulţi ani trăieşte în Anglia, locul unde s-a dedicat copiilor. Aceasta a fost angajată de ducii de Cambridge în martie 2014, înainte ca prinţul George să împlinească 1 an. În acest moment, bona locuiește alături de duci şi de cei trei copii ai lor, într-un apartament din Palatul Kensington.  Maria Teresa Turrion Borrallo nu este însă doar o simplă bonă. Femeia are pregătire în securitate cibernetică, dar și Taekwondo, un tip de artă marţială coreeană.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.