Ce sacrificii face Andreea Berecleanu ca să-și mențină silueta. Vedeta arată trăznet

Pentru nici o femeie nu e ușor să fii perfectă, însă Andreea Berecleanu nu se plânge. Mai mult, a dezvăluit doamnelor și domnișoarelor care e secretul ei.

Ce sacrificii face Andreea Berecleanu ca să-și mențină silueta. Vedeta arată trăznet

La 46 de ani, Andreea Berecleanu are de ce să se laude. Chiar dacă are doi copii mari, ea arată din ce în ce mai bine și poate oricât să concureze cu o adolescentă.

Cum reușește? Vedeta a mărturisit că stilul de viață sănătos e cheia succesului, dar de-a lungul timpului a avut momente când a apelat la diverse metode de slăbire. În ultimii ani, aceasta a ales să renunțe la dulciuri cât mai mult cu putință și consumă multe ciorbe și supe. Și, bineînțeles nu renunță niciodată la sport, în special înot.

Citește și  A fost una dintre cele mai mari cântărețe ale României. A fost îngropată de vie

Nu mănâncă după ora 17.00

Indiferent cât de foame i-ar fi, Andreea spune că nu mănâncă după ora 17.00 și, în cel mai rău caz, consumă un iaurt cu semințe. Un alt secret e faptul că fiecare dimineață începe cu o cană cu apă caldă și ulei de cocos, iar la prânz consumă mereu salată și un pește.

Când vine vorba de operațiile estetice, Andreea a mărturisit cu ceva timp în urmă că nu are nimic împotriva femeilor care apelează la astfel de tratamente de înfrumusețare. Nu s-a ferit să spună că a apelat și la ea la clasicul botox și a fost foarte mulțumită de rezultatul final.

Marele noroc al Andreei Berecleanu este că are și o genă bună, iar fiica ei se pare că o moștenește. Andreea a fost căsătorită cu prezentatorul Andrei Zaharescu, însă la un moment relația nu a mai mers și cei doi au ajuns în fața notarului. În 2013 aceasta și-a oficializat relația cu medicul estetician Constantin Stan și ulterior s-au căsătorit.

Citește și  Câți bani primește Brigitte Sfăt pentru reality-show-ul de pe Antena 1

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata