Ce scrie pe verigheta reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

De când are verigheta, regina Marii Britanii nu o scoate niciodată. Să fie oare din cauza faptului că pe verigheta Elisabetei a II-a există o inscripție secretă?

Potrivit noii sale biografii, „Prince Philip: A Portrait of the Duke of Edinburgh”, pe verigheta reginei Elisabeta a-II-a a Marii Britanii este o inscripție secretă.

Ce scrie pe verigheta reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Potrivit libertateapentrufemei.ro, doar trei persoane sunt cei care știu ce scrie pe verigheta reginei Marii Britanii. A fost dorința prințului consort ca verigheta soției sale să aibă gravat un mesaj/simbol special. Acest simbol îi va aduce totdeauna aminte de soțul său.

„Prințul Philip nu a fost nevoit să acopere cheltuiala cu verighetele, pentru că oamenii din Țara Galilor au furnizat aurul galez din care e făcut inelul. (…) Regina nu-și scoate niciodată verigheta, iar în interiorul acesteia este gravată o inscripție. Nimeni nu știe care este simbolul/mesajul, în afară de ea, Phillip și cel care a gravat inelul”, se arată în volumul semnat de Ingrid Seward.

verigheta regina elisabeta

Pentru verighete se folosește doar aur galez

Potrivit tradiției, începând cu anul 1923, în familia regală s-a folosit pentru verighete doar aur galez. La rândul lor, Prințesa Eugenie și Meghan Markle au urmat și ele tradiția de aproape 100 de ani. La fel a făcut și Kate Middleton, când s-a căsătorit cu prințul William, în 2011. Singura care până acum a călcat tradiția a fost prințesa Beatrice.

Aceasta a ales verighetă din platină, pentru a o asorta cu inelul de logodnă. Dar personalul este foarte atent la verigheta reginei. Dacă aceasta își răsucește inelul pe deget, personalul trebuie să știe că este gata să se retragă de la evenimentul sau întâlnirea la care participă. Totodată, regina poartă mereu și inelul de logodnă pe care Prințul Philip i la dăruit în anul 1946. Acesta a fost primit de la soțul său, are în mijloc un diamant mare care este înconjurat de alte diamante mai mici.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.