Ce se întâmplă cu Jador în ultima perioadă. Nu s-a mai afișat pe rețelele de socializare

Fostul concurent de la Survivor România a cam dispărut din vizorul fanilor săi, iar acesta a vrut să spună adevărul despre acest lucru ca să-și liniștească fanii.

M-am îngrășat mult și mi-e rușine de cum arăt

Cu puțin timp în urmă, el a mărturisit că lucrurile au revenit la normal, dar se va reîntoarce în online când va considera că e momentul. Și, totuși, ce s-a întâmplat cu artistul?

El a precizat că s-a îngrășat destul de mult și de aceea nu mai postează nici imagini și nici filmări.

„Știu că nu am mai postat. M-am îngrășat mult și mi-e rușine de cum arăt. Așa că așteptați puțin de tot să devin decent din punct de vedere fizic”, a scris Jador pe pagina de Facebook.

A ajuns la 90 de kilograme

Jador a slăbit foarte mult în perioada filmărilor din Republica Dominicană, dar când s-a reîntors a ajuns la greutatea de 90 de kilograme, un lucru care pe cântăreț l-a speriat.

„Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu. Tu nu vezi că eu sunt mai mare ca tine acum. Am 90 de kilograme. N-am avut niciodată atât de mult. M-am îngrășat. Și știi cum mănânc? Azi am mâncat o ciorbă. Organismul asimilează tot că îi e frică să nu ajung iar în starea aia de acolo”, a declarat acesta în podcast-ul moderat de Cătălin Moroșanu pe Youtube.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata