26 27

Ce secrete de frumusețe avea Prințesa Diana! Make-up artistul ei a ”dat din casă”

Lady Diana a intrat în atenţia publică după căsătoria cu prinţul Charles, un eveniment care era menit să sporească prestigiul Coroanei britanice, însă care a fost marcat de numeroase scandaluri, o poveste care avea să devină nu o poveste sinceră de dragoste ci o legătură de circumstanţă, finalizată dealtfel cu divorţul celor doi.

Prințesa Diana a fost și va rămâne, în continuare, ,,Prințesa Inimilor”, chiar și la aproape 26 de ani ani de la moartea ei. Ea a rămas un exemplu demn de urmat pentru subtilitatea, frumusețea și comportamentul elegant, de care a dat dovadă în timpul vieții ei.

Mary Greenwell a fost make-up artistul Prințesei Diana, ani de zile ocupându-se de imaginea ei. Acesta a dezvăluit, recent, ce secrete de frumusețe avea Prințesa.

„Ochii albaștri nu ar trebui să poarte un fard sau să fie creionați cu aceeași nuanță, pentru că asta plictisește. Întotdeauna am învățat-o să se asigure, atunci când aplica rimelul singură, că acoperă și rădăcinile genelor, a dezvăluit Mary Greenwell.

Cât despre modul în care a reușit să o facă pe Diana să renunțe la dermatograful albastru… „Cred că bejurile și marourile sunt mult mai drăguțe. Atât de simplu”, a mai spus Greenwell pentru Harper’s Bazaar.

Citește și  Cabral, prima impresie lăsată socrilor săi. Nu l-au plăcut deloc: ”Și-au făcut cruce cu limba”

Chiar dacă nu exagera cu machiajul, Diana nu renunța niciodată la rimelul dat din abundență.

De asemenea, chiar și în ziua de astăzi, dermatologii avertizează mereu cât de importantă este demachierea și curățarea tenului. Lady Di nu trecea nici peste acest pas, astfel că înainte de a se machia se asigura că are un ten perfect curat, urmând ca mai apoi să se demachieze, înainte de culcare.

”Nu simțea nevoia să iasă în evidență, așa că folosea un machiaj subtil și potrivit fiecărei ocazii. Îi plăcea însă să-și subliniezii ochii minunați și folosea mult rimel’, a dezvăluit makeup artistul Dianei.

A renunțat la alcool

Ea a redus consumul de alcool, pentru ca pielea ei să nu aibă de suferit. Dacă fumezi, bei sau faci ceva în exces, îți vei distruge cel mai important bun – pielea ta‘, a dezvăluit Mary Greenwell.