Ce spune Pavel Stratan despre viitorul său ginere

I-au cucerit pe toți românii cu frumoasa lor poveste de dragoste. Ce spune Pavel Stratan despre viitorul său ginere.

E foarte mulțumit de viitorul său ginere. Ce spune Pavel Stratan despre Edward Sanda, cel care a cerut-o în căsătorie pe fiica sa, Cleopatra.

Ce spune Pavel Stratan despre viitorul său ginere

Într-un interviu pentru click.ro, Pavel Stratan a povestit totul despre relația lui Edward Sanda cu fiica Cleopatra. “Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra, cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit. (…)

cleopatra si edward

Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile. Parcă nu mai am ce să-i vorbesc în plus. Cred că am vorbit destul cât ea a fost micuță. De la anul se va muta în București, la facultate.”, spune Pavel Stratan despre viitorul său ginere.

Familiile noastre s-au bucurat foarte mult

La rândul său și Edward Sanda a vorbit despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale, la majorat. I-am făcut cel mai special cadou. I-am cumpărat 100 de trandafiri pentru cei 18 ani, i-am luat niște bijuterii și i-am oferit inelul de logodnă. Am cerut-o deja. A acceptat, normal.

Noi de doream asta, i-am zis deja că lângă ea îmi văd întreaga viață și simt că ea e fata lângă care pot să construiesc orice vreau. A fost un moment intim, doar noi doi, n-am vrut să știe nimeni. Familiile noastre s-au bucurat foarte mult, simțeau asta, își doreau asta, ba mai mult, țin minte că Pavel i-a spus Cleopatrei că nu crede că există bărbat mai bun ca mine pentru ea. Și eu am rămas surprins.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.