Ce studii are actualul primar al Capitalei. Gabriela Firea a urmat liceul industrial din Bacău

Fostă jurnalistă, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, a terminat Școala Generală nr. 8 din cartierul Letea, apoi liceul industrial din Bacău.

Este absolventă a Școlii generale nr. 8 din cartierul Letea, apoi a terminat liceul industrial din Bacău. Ce studii are actualul primar al Capitalei.

Ce studii are actualul primar al Capitalei. Gabriela Firea a urmat liceul industrial din Bacău

Spune că este mereu aproape de copii și își amintește cu nostalgie de anii copilăriei. ”Ani de liceu…vise de tinerețe. Speranțe, idealuri, încredere, planuri, prietenii…gânduri de 2 mai…La mulți ani, tinerețe!”, a scris primarul Bucureștiului pe contul său de facebook. Gabriela Firea, actualul primar al capitalei a absolvit Școala generală nr. 8 din cartierul Letea, apoi a urmat liceul industrial din Bacău.

Ulterior a venit la București, unde s-a înscris la cursurile Facultății de Litere a Universității din Capitală, la specializarea Științele Comunicării. A continuat cu pregătire postuniversitară și academică la Academia de Studii Economice.

gabriela firea

A fost jurnalist

Gabriela Firea a învățat Mecanisme valutare și fiscale internaționale, Management bancar și bursier. Mai târziu, a făcut și un curs de brokeraj.  Așa se face că în anul 2010 aceasta era doctorand în economie la ASE București. Sursele spun însă că s-a oprit cu școala, pentru a vrut să devină primar. În altă ordine de idei, în 1990, aceeași Gabriela Firea a început să lucreze în presă.

Cariera sa de jurnalist a început cu funcția de reporter la săptămânalul „Pur și simplu“ din Bacău. Apoi s-a angajat la cotidianul „Azi” din București, în perioada 1991-1992. Între 1992-1993 a fost redactor-prezentator la Radio Contact. După ce a lucrat timp de șase ani la TVR, a reușit să intre în trustul Intact. Aici a fost redactor și prezentator al emisiunii „Observator” dar și realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 și al emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3. Nu în ultimul rând, Gabriela Firea a fost director general al revistei Săptămâna Financiară.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.