Ce surpriză i-a făcut Tiberiu Argint iubitei sale. Andreea Bălan e din ce în ce mai răsfățată

A trecut prin multe probleme, dar acum Andreea Bălan e din ce în ce mai răsfățată de iubitul său, Tiberiu Argint. Ce surpriză i-a făcut acesta cântăreței.

Au așteptat momentul în care să fie doar ei doi. Andreea Bălan se simte minunat pentru că e din ce în ce mai răsfățată de iubitul ei. Unde a dus-o Tiberiu Argint.

Ce surpriză i-a făcut Tiberiu Argint iubitei sale. Andreea Bălan e din ce în ce mai răsfățată

Și-au dorit câteva zile liniștite, în care să-și trăiască dragostea. Din ce în ce răsfățată de iubitul său, Tiberiu Argint, cântăreața a avut parte de o mare surpriză. Acesta a închiriat o cameră într-un resort din lux din Bulgaria și i-a propus iubitei sale că va avea parte de momente de vis. Potrivit wowbiz.ro, Andreea s-a asigurat că fetele sunt în siguranță și mama ei nu are nevoie de nimic și a plecat cu Tibi. Ba chiar, spun sursele, cei doi au glumit, spunând că sunt în luna de miere.

andreea balan bulgaria

1000 de lei pe noapte

Tot sursele precizează că resortul de lux unde stau cei doi este foarte scump, Tiberiu plătind în jur de 1000 de lei pe noapte. De altfel, Andreea, pe chipul căreia se vede fericirea, a început să posteze fotografii de la malul mării. Sursele spun că Andreea a fost cucerită de Tiberiu pentru că este o persoană blândă care, în ciuda serviciului stresant pe care îl are, nu a uitat să fie copil.

George Burcea, prins drogat la volan

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la sfârșitul anului trecut. Se pare că acesta devenise violent cu cântăreața și chiar a făcut postări agresive la adresa fostei sale soții. Mai mult, acesta a fost prins drogat la volan. Se spune că acesta începuse chiar să lipsească de acasă, iar când era întrebat unde se duce, răspundea pe un ton necorespunzător. Cântăreața a încercat cât a putut să-și salveze familia, dar acest lucru nu s-a putut.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.