Ce tatuaj și-a făcut Connect-R

Își adoră fiica și ar în stare să facă orice pentru ea. S-a shimbat complet de când a devenit tată și, mai nou, iar ultimul său gest stă mărturie. Ce tatuaj și-a făcut Connect-R.

Își iubește enorm copilul și a vrut să arate tuturor acest lucru. Ce tatuaj și-a făcut Connect-R.

Ce tatuaj și-a făcut Connect-R

De când a devenit tată de fetiță, Connect-R nu mai e aceeași persoană. Iar copilul e pentru el tot ce are mai sfânt. Pentru a arăta tuturor ce înseamnă Maya, aceasta a făcut un gest inedit. Ce tatuaj și-a făcut? Unul cu chipul superbei sale fiice. De altfel, fiecare desen de pe corpul său, are o semnificație deosebită. Connect-R își iubește mult familia, chiar dacă s-a despărțit de Misha, mama copilului său. Astfel, cei trei petrec vacanțele împreună, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Care a fost cauza divorțului

Separarea celor doi i-a uimit pe toți cunoscuții, mai ales că păreau să formeze un cuplu foarte bine sudat. Potrivit Antena Stars, chiar frumoasa Misha a dat de înțeles, la un moment dat, care a fost motivul divorțului.

Citește și  Ce face Raluca de când l-a părăsit pe celebrul Pepe

tatuaj

„Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, a fost mesajul postat de artistă pe contul ei de socializare.

Mai au sentimente unul față de celălalt

Chiar și așa, se pare că cei doi nu s-au sfiit niciodată să arată că au sentimente unul pentru altul, însă nu s-a pus problema vreunei împăcări. „Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV. Connect-R a preferat, ca în momentul divorțului să spună doar atât: „Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”.

Citește și  Ce lovitură a primit Cristina Spătar din partea soțului

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.