Ce ținute au ales doamnele din politică pentru alegeri

Ziua de 27 septembrie a fost una specială pentru doamnele din politică. Și pentru că la vot nu s-a mers oricum, iată ce ținute au ales acestea pentru a merge la vot.

Conștiente că vor fi privite de toată lumea, doamnele din politică au ales să poarte ținute elegante în duminica votului.

Ce ținute au ales doamnele din politică pentru alegeri

Doamnele din politică au avut grijă duminică 27 septembrie 2020 la imaginea lor. În consecință, și-au ales ținutele cu mare atenție. Chiar dacă au purtat măști, toate femeile au apărut coafate, parfumate, alături de soți sau singure.

gabriela firea

 

Raluca Turcan a preferat culoarea crem

A votat la Sibiu și pentru că era rece afară, Raluca Turcan a optat pentru un pardesiu crem, care i-a venit ca turnat. „Astăzi am votat încercând să ofer Sibiului cei mai buni oameni pentru viitor! Îmi doresc de la românii responsabili, care înțeleg că nu ne putem juca cu soarta țării, să facă la fel!”, a menționat aceasta pe Facebook. Tot la Sibiu a votat și soția președintelui Klaus Iohannis. Numai că doamna Carmen a purtat o rochiță subțire și veselă la care a asortat un pulover subțire alb. Ea a venit singură la Școala nr. 4, a așteptat câteva minute la coadă și nu a făcut declarații la plecare.

Mov pentru Olguța Vasilescu

La Craiova, Olguța Vasilescu a îmbrăcat o rochie mov Aubergine cu mărgele asortate. La rândul său, soția lui Emil Boc a venit la vot într-o ținută neagră total. Roșu au ales atât Clotilde Armand, candidatul la primăria sectorului 1, cât și soția lui Nicușor Dan.

sotie nicusor dan

Cea mai elegantă a fost Maria Băsescu

Și data data aceasta soția lui Traian Băsescu, Maria Băsescu, a fost cea mai elegantă dintre toate. Aceasta arăta senzațional într-un costum bleumarin, fustă și sacou, cu o croială impecabilă. Mai nonconformistă s-a arătat Gabriela Firea. Ea a purtat o pereche de pantaloni crem, o bluză în aceeași nuanță, asortată cu părul. La toate acestea, a asortat un sacou albastru. Aceasta a fost primul alegător care a deschis secția de vot de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița. „Am votat dis-de-dimineață. Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție”, a declarat Firea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.