26 27

Ce vor bărbații să le faci în pat. Ai toate șansele să te dorească și mai mult

Cum să te simți mai fericită ca niciodată? Să ai o relație mai frumoasă ca niciodată? Trebuie să ști ce vor bărbații să le faci în pat.

O relație se bazează nu doar pe înțelegere și comunicare, ci și pe sex. Ce vor bărbații să le faci în pat.

Ce vor bărbații să le faci în pat. Ai toate șansele să te dorească și mai mult

Ți-e rușine să preiei inițiativa? E cea mai mare greșeală pe care o poți face, pentru că bărbații asta așteaptă. Așa că ia-l de mână, sărută-l cu pasiune și apoi spune-i la ureche ce vrei să se întâmple în dormitor. Majoritatea bărbaților abia așteaptă ca partenera să le spună unde vor să facă dragoste în locuri cât mai ciudate cu putință. Ce-ai spune dacă ai încerca cât mai repede cu putință?

fantezii sexuale

Îndepliniți-vă fanteziile sexuale

E adevărat că muncești mult și nu e deloc ușor să fii și gospodină, să și muncești și să fii și sexy. Dar nu mai sta în trening în casă, pentru că el vrea să te vadă în lenjerie sexy. Vei vedea cu cei ochi te va privi. Purtați un dialog sincer și vorbiți despre fanteziile sexuale ale fiecăruia dintre voi. Potrivit zerex.ro, fii atentă la ce își dorește, pentru că va conta foarte mult pentru el. Nu te ascunde după deget.

Citește și  Un cuplu din Ploiești a dat mâna cu moartea. Totul a plecat de la o baterie de scuter

Filmele pentru adulți te pot ajuta să treci de unele bariere

Chiar dacă nu îți plac filmele pentru adulți, nu înseamnă că nu poți trece peste asta dacă partenerul dorește să experimentați ceva nou. Puneți un film și încercați să reproduceți pozițiile actorilor. Important este ca amândoi să vă simțiți cât mai bine. Arată-i bărbatului de lângă tine cât de bine te simți alături de el și vei ajunge cu relația ta pe drumul pe care ți-l dorești. Poți să încerci să imiți actrițele porno și să fii convinsă că el adoră asta. Nu-ți fie teamă să arăți tot ce poți. Specialiștii te sfătuiesc că începi partida de sex cu un masaj de relaxare, pentru că apoi toate lucrurile vor decurge de la sine.

Citește și  Sexul de o noapte. La ce boli te poți expune