Cea mai extravagantă vedetă a României. Anamaria Prodan poartă ceas din aur cu 350 de diamante

Frumoasă, talentată și extravagantă, în doar câteva cuvinte Anamaria Prodan. Pentru că îi place luxul, aceasta poartă un ceas din aur cu 350 de diamante.

Accesoriile orbitor de scumpe pe care le are Anamaria Prodan le fac invidioase pe orice vedete. Ea poartă un ceas din aur cu 350 de diamante.

Cea mai extravagantă vedetă a României. Anamaria Prodan poartă ceas din aur cu 350 de diamante

A uimit întotdeauna cu accesoriile purtate, dar Anamaria Prodan nu se uită la bani când vine vorba să-și facă o bucurie. Astfel că vedeta poartă un ceas din aur cu 350 de diamante. Se știe însă că vedeta e îndrăgostită de brățările Cartier Love din aur alb şi galben cu diamante. Iar fiecare dintre aceste bijuterii costă între 7.500 şi 15.000 de euro. Cât privește ceasul, Audemars Piguet Royal acesta este evident un model exclusivist, din aur alb, cu cadran de diamante. Sursele spun că acesta costă în jur de 300.000 de dolari.

bratari cartier

Inelul impresarului costă nu mai puțin de 79.500 de euro

Dar Ana Maria Prodan are și un inel superb, model Panthere de Cartier, a cărui valoare ajunge la aproape 80.000 de euro. “Știți că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preț. D-asta muncesc în fiecare zi, de dimineață până seara. Să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”.

Are o avere impresionantă

Anamaria Prodan recunoaște că are o avere impresionantă care îi permite un trai fără griji: “Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi bine mersi pentru încă 20 de vieți. Suntem acolo, undeva între 50 şi 100 de milioane de euro. Eu, fără banii lui Reghecampf şi fără banii de la mama, singură, aş putea trăi din 10 milioane de euro (…) Ştiţi că eu sunt mai extravagantă, dar când iubesc ceva, nu ezit să mi-l cumpăr. În general, eu îmi iau tot ce îmi place, nu mă uit la preţ! De asta muncesc în fiecare zi, de dimineaţă până seara – să îmi fac toate poftele, chiar dacă unele dintre ele costă foarte, foarte mult”, a mărturisit  vedeta la Antena 1.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.