Ceaiul minune care a înnebunit Internetul. Lavinia Șandru a explicat de ce-l bea în cantități industriale

Lavinia Șandru a lansat o nouă „modă”, după ce a dezvăluit într-o emisiune că bea un anume tip de ceai în cantități „industriale”.

Invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, Lavinia Șandru a vorbit despre un ceai din care bea doi litri și jumătate pe zi.

„Am un ceai pe care mi-l fac dintr-un pliculeț. Este un ceai din Ungaria, dar se găsește și pe piața din România. Eu îl comand din Odorheiu Secuiesc. Dintr-un pliculeț faci doi litri și jumătate de ceai.

Pui o oală pe aragaz, cu doi litri și jumătate de apă, iar în momentul când apa clocotește, oprești focul, arunci un pliculeț acolo și îți vezi de treabă. După 15 minute, îl scoți și bei ceaiul respectiv.

Dacă se poate, este ideal să-l consumi în aceeași zi în care l-ai făcut. Dacă nu, poți să-l bei în două zile. Îl pui într-o sticlă și îl poți păstra în frigider. Ceaiul este foarte bun, are vreo 120 de plante într-un singur pliculeț.

Este detoxifiant, este foarte bun pentru stomac, pentru vezica biliară, pentru ficat, pentru tot”, a spus Lavinia Șandru la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Mirela Vescan și Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

  • Ceaiul pe care îl bea se numește ByoVis și se poate comanda online.
Citește și  Cum a murit tânăra de 17 ani, la o petrecere. Mama fetei, declarații tulburătoare

Cum se consumă

„Peste 1 buc. filtru se toarnă 2-3 de apă clocotită, se acoperă şi se lasă timp de 15 minute. După scoaterea filtrului se poate consuma cald sau rece, diluat (până la 2 litri), natural sau îndulcit cu miere”, mai spune producătorul.

Informațiile prezentate pe acest site au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau sfatul medicilor. Deciziile privind sănătatea dumneavoastră trebuie luate în urma consultării medicului.