Cătălin Cazacu, cel mai iubit prezentator de la Kanal D pleacă la TVR

Șoc în showbizz-ul din România. Cătălin Cazacu, cel mai iubit prezentator de Kanal D a semnat un contract cu TVR.

Va prezenta în scurt timp o emisiune de divertisment. Cătălin Cazacu, cel mai iubit prezentator de la Kanal D a semnat cu TVR.

Cătălin Cazacu, cel mai iubit prezentator de la Kanal D pleacă la TVR

Este unul dintre cei mai iubiți și mai carismatici prezentatori de la Kanal D a părăsit locul de muncă și s-a dus la ceva mai bine. Simpaticul Cătălin Cazacu va prezenta o emisiune de divertisment și a semnat un contract cu Televiziunea Română. Simpaticul prezentator a devenit cunoscut la Kanal D, dar a luat o hotărâre care, spun sursele, îi va schimba viitorul. Potrivi cancan.ro, acesta s-ar fi dus la TVR, după ce a negociat îndelung cu șefii instituției.

Îi plac femeile cuminți

Șarmantul prezentator se spune că a fost curtat de femei celebre, precum Denisa de la Bambi, Roxana Butnaru, Ilinca Obădescu sau Maria Simion. El a ales-o însă pe  Anna Roman, însă nu a fost să fie. În plus, Cazacu a mărturisit că îi plac femeile cuminți pe care să le modeleze după propriul plac.

Citește și  Lidia Buble o să turbeze de furie. Răzvan Simion va fi din nou nou tată

catalin cazacu si fiul

“Probabil are instabilitatea asta emoțională până își găsește liniștea. Cătălin are gusturi bune la femei, dânsul știe cel mai bine ce îl face fericit, nu cred că el caută doar frumusețe. Lui îi plac fetele cuminți, după care le modelează după cum vrea el, știe să facă asta. Este un bărbat foarte subtil și te face în așa fel încât tu ca femeie să fii pe placul lui”, povestește Anna Roman.

Are un băiețel pe nume Andrei

Puțini sunt cei care știu că Cătălin Cazacu are un băiat pe nume Andrei. Acesta a cunoscut-o pe Nicoleta cu zece ani în urmă. Cei doi au fost împreună aproximativ cinci ani, dar s-au despărțit. Primul soț al Nicoletei a murit la vârsta de 25 de ani din cauza unui infarct. Cătălin a fost însă cel care a reușit să o aducă pe linia de plutire.

Citește și  Ce reacție a avut Smiley atunci când a aflat că va fi tată

„Am avut două relații lungi și intense, eu o aștept și pe a treia. Este tatăl copilului meu, este a doua relație a mea serioasă. Ne-am cunoscut în perioada în care eram foarte rătăcită pentru ca după cinci ani mi-a murit soțul în brațe și a fost îngrozitor. Avea 25 de ani și a făcut infarct. Nici nu am realizat în momentul în care i s-a făcut rău. Cătălin a fost omul potrivit la locul potrivit, m-a scos din starea asta, mi-a oferit ce aveam nevoie”, a spus Nicoleta.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.