Cel mai mare șoc în showbizz-ul românesc. Marcel Pavel candidează la alegerile parlamentare

Se împletește oare muzica cu politica? Se pare că cele două au ceva în comun. Pentru că doi artiști de renume candidează la alegerile parlamentare. E vorba de Marcel Pavel și Sanda Ladoși.

Doi coloși ai muzicii românești candidează la alegerile parlamentare. Sanda Ladoși și Marcel Pavel sunt pe listele Partidului Ecologist.

Șoc în showbizz. Marcel Pavel candidează la alegerile parlamentare

Sunt cunoscuți în întreaga lume pentru vocea pe care o au, dar de acum încolo se pare și din postura de politicieni. Marcel Pavel și Sanda Ladoși candidează la alegerile parlamentare din partea PER. Potrivit click.ro, cei doi artiști vor fi colegi cu Şerban Nicolae, Liviu Pleşoianu şi Cătălin Rădulescu (AKM), care au fost dați afară din PSD de Marcel Ciolacu din PSD. Cine va intra însă în Parlament, rămâne de văzut.

Și Andrei Kerestey urmează să intre în politică

Dar nu doar cele două vedete vor da mâna cu politica. Din rândul muzicienilor care au hotărât să mai facă și altceva se înscrie și compozitorul Andrei Kerestey. În Mureș, la Senat lista va fi deschisă de Sanda Ladoși, iar pe locul doi se află renumitul compozitor. Tot în Mureș, lista PER pentru Camera Deputaţilor va fi deschisă de Bogdan Stanoevici, iar pe locul 2 se află Marcel Pavel.

sanda ladosi

Este o experiență pentru mine

Chiar dacă nu are nici un fel de experiență în politică, Marcel Pavel vede această încercare ca pe o experiență. „Am fost propus pe lista candidaților din partea Partidului Ecologist, dar eu nu sunt înscris în niciun partid, sunt independent. Și dacă pot susține și milita pentru o României mai curate, de ce nu? Dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o voi face. Dacă nu, mă voi retrage instant, fără probleme.

Aș ruga pe cei care conduc această țară să nu uite nici de segmentul acesta, de artiști, în ceea ce privește existența noastră. Voi pune această problemă în discuție. Dacă noi ne vom da mâinile, ne vom uni sufletele – aici mă refer la artiști – vom reuși. Am fost lăsați la marginea societății. Acesta este un semnal de alarmă! Avem și noi familii.

Eu nu am experiență în politică, dar, ca oricare altă încercare, o să devină o experiență. Sper să reușesc. Dacă nu, este dreptul meu. Mi s-a propus să candidez. Sper să se termine cu bine”, a declarat Marcel Pavel într-un interviu pentru Antena 3.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.