Cele mai bune condimente cu care puteți înlocui sarea

Sigur că nimic nu se compară cu sarea în bucate, dar consumată în exces, aceasta vă poate da probleme grave de sănătate. Acestea sunt cele mai bune condimente cu care puteți înlocui sarea.

Ce ar fi dacă ați renunța pentru o perioadă la sare și ați alege să folosiți un amestec de mare ajutor, care va da un gust incredibil mâncării? Acestea sunt cele mai bune condimente cu care puteți înlocui sarea.

Cele mai bune condimente cu care puteți înlocui sarea

Iată care este cea mai bună rețetă pentru a face sare în casă, naturală și să limitați pe cât posibil consumul de sodiu. Pentru a prepara rețeta aveți nevoie de următoarele ingrediente: 20 g rozmarin uscat, 20 g busuioc deshidratat, 20 g oregano deshidratat, 5 g sare. Toate ingredientele le veți amesteca, apoi le veți râșni la mașină. Scoateți apoi produsul din râșniță și îl puneți într-un borcan. Îl puteți folosi cu toată încrederea atunci când gătiți sau faceți vreo salată minunată.

Citește și  Cele mai bune remedii pentru a scăpa de mahmureala de la Crăciun

condimente

Folosiți cât mai mult cimbru

Potrivit andreearaicu.ro, dacă veți adăuga ceapă în ciorbe sau salate. Mâncarea va avea un gust cu adevărat minunat. Pe de altă parte, dacă veți începe să folosiți hrean, acesta îi conferă un gust delicios. De asemenea, puteți folosi chimen pisat și dat prin sită. Puteți folosi chimen la supe cu crutoane sau salate de crudități. Nu uitați nici de cimbru. Acesta este delicios în prepararea fripturilor la grătar, salate sau pus peste tot felul de legume.

Utilizați mărar în pregătirea murăturilor

Pentru ciorbe este extraordinar de bun leușteanul. Folosit cu succes în bucătăria modernă, în aromarea fripturilor, dar și a salatelor și sosurilor este pătrunjelul verde. Nu dați la o parte nici mărarul, care este cu totul extraordinar în prepararea cărnurilor și bineînțeles a murăturilor. Adăugați foi de dafin în sosuri și mâncăruri, fie că e vorba de tocane, sarmale sau pește. Două condimente cu totul excepționale sunt scorțișoarea și cuișoarele, care înlocuiesc gustul cărnii când sunt adăugate în sosuri și fripturi. În plus, nu există vin fiert fără cuișoare și scorțișoară. Pentru a aroma deserturile așa cum scrie la carte, optați pentru coaja de lămâie sau de portocală rasă cât se poate de fin.

Citește și  Horoscop 13 noiembrie 2020. Acestea sunt zodiile cele mai talentate

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.